Eugenija Carl v mislih že dela kadrovske rošade na RTV? Šli bodo, kot domine.

Eugenija Carl, zajem slike

Saj ni res, pa je. Družbenopolitični delavci ali levi novinarji na RTV že pridno delajo načrte, katerih oddaj bi se radi rešili na RTV.

Na RTV očitno že pometa nova metla. očitno je pripravljen tudi spisek za odstrel. K temu veliko pripomore, očitno tudi novinarka leve politične opcije Eugenija Carl, ki  pridno obvešča svoje prijatelje na družbenih omrežjih, kdo je po njenem mnenju primeren za odstrel.

Očitno Eugeniji Carl ni všeč niti Jadranka Rebernik na čelu odgovorne urednice informativnega programa. Ljudje se sicer sprašujejo, kaj bi Eugenija sploh rada. No mogoče bi lahko celo zanjo našli bolj primerno mesto na RTV. Mogoče kot odgovorno urednico za mešanje megle?

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

2 komentarja

Ivan 13. 09. 2023 - 10:13
Seveda je treba ukiniti navedene oddaje.Je teba sprosti termine za oddaje v katerih nam bodo ostarele komunajzarke plesale striptiz.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več