Zaprli znano ordinacijo za lepotne popravke. Katere znane Slovenke so hodile tja?

Estetska klinika Med-Art, Slika: Bralec Slovenskih novic

Ko znanim Slovencem zaprejo estetsko kliniko Med-Art, kjer so izvajali lepotne popravke, ja završalo tudi na sceni “slavnih”.

 

Rebeka DremeljIva Krajnc BagolaNina Ivanič, Saša Lendero, Tanja Ribič, Helena Blagne, pa še kdo je obiskoval slavno estetsko kliniko Med-Art, za lepotne popravke. Tu skrbijo za lepotne popravke deklet in fantov, Estetika Med-Art (kot zastopnici sta navedeni Sanda Baler in Elvina Babajić Muratagić, prva je v evidenci Ajpesa navedena kot edini družbenica).

 

Klinika je šla v stečaj.  A tu se problemi slavnih šele začnejo, saj je stečajni upravitelj, poleg vsega materiala, tik pred stečajem zasegel tudi zdravstvene kartoteke pacientov, ki zdaj ne morejo do njih.  Zato je informacijska pooblaščenka Mojca Prelesnik sprožila postopek zoper sodnega izvršitelja Franka SlavcaDodala je še, da kartotek sodni izvršitelj ne bo mogel prodati, saj niso v pravnem prometu.

 

Del zdravstvenih kartotek pacientov, med katerimi so tudi znani Slovenci, pa naj bi neznano kam odpeljalo kar vodstvo klinike. Med drugim naj bi s klinike izginili tudi štirje kilogrami zlatih palic in več kosov zlatnine.

 

Tako je kliniko recimo hvalila Rebeka Dremelj (posnetek Planet TV).

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več