Evgenija Carl spet joka. Tokrat ji ni všeč prenos s shoda upokojencev

Eugenija Carl, zajem slike

Jutri se obeta sicer hladna sreda, a bo zato toliko bolj vroče na Trgu republike, kjer bo v organizaciji društva 1. oktober, organiziran že drugi shod upokojencev Slovenije. Je pa to, da bo prenos shoda predvajala tudi nacionalna televizija, zmotilo glavno levo aktivistko naše nacionalne TV Eugenijo Carl.

Svojo jezo je Eugenija Carl zlila kar na družbenem omrežju, RTV razglasila za SDS, pa čeprav z shodom nobena politična stranka nima ničesar. In potem je še Ustavnemu sodišču navrla neumnost, da nekateri  delajo za agendo Janeza Janše. No Carlova očitno še vedno verjame v pravljice. Tako je zapisala: “TVSLO kanal SDS vam bo v sredo, 1. 3. s Trga republike eno uro v živo prenašal “shod upokojencev. Urednik prenosa bo kdo drug kot Igor Pirkovič, komentatorka pa kdo drug kot ena in edina zvesta naša Vida. Ustavno sodišče, se vam kaj dozdeva- tako vsebinsko, pa javni interes, pa to- da vodstvo( menda nedotakljivih mandatov) in njegovi uredniško-novinarski pribočniki brez zadržkov delajo samo za agendo Janeza Janše. Da gre za čisto instrumentalizacijo javnega medija. Ste morda gledali včerajšnji Dnevnik? No, to, čista zloraba!”

Ob napisanem, se vprašamo, ali zdrava kmečka pamet pri novinarki sploh deluje? Upajmo le, da Carlova še ponoči ne sanja stranke SDS in Janeza Janšo. Kajti drugače uboga novinarka lahko pristane na kakšnem za to primernem zdravstvenem oddelku. Po drugi strani pa se vprašamo, kakšen frajer je ta Janez Janša? Po Carlovo naj bi imel pod komando kar celo RTV?

Povezane objave

Občinski svetniki opozicije, občine Hoče-Slivnica na novinarski konferenci, proti podražitvam

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

Bogati ljubimci Golobove ljubice in ena najdražjih manikur na svetu?

8 komentarjev

marker 28. 02. 2023 - 8:29
Ko je bil RTV Slo prenos Kovačeve Nike, Jaše Jenulla in Tee Jarc je bilo pa vse v redu. Levičarji ste pokvarjeni in butasti.
Fobca United 3. 03. 2023 - 1:49
S tem, da je potrebno poudariti, da je na njihovih "orgijah" bilo prisotno par 10 plačancev in ne na 10.000 državljanov!!!! Kaj je torej javni interes? Lajdra primorska, naj dvigne enkrat noge, ne pa da skoz rit liže, bo začutila kaj je to užitek, ko se počne stvari po naravnih pravilih igre!
Amerikanc 28. 02. 2023 - 10:19
Agenda IJJ je očitno OK, če moti Primorko.
mona lisa 28. 02. 2023 - 13:01
Pres...... a
Darinka 28. 02. 2023 - 14:52
POLNA SOVRAŠTVA DO DRUGAČE MISLEČIH SODELAVCEV. UBOGA REVA.
PeterPan 28. 02. 2023 - 23:43
Ona je RADODAJKA, in večna ŠEMEDEJ... 🤣 🤣 🤣
Pepe Vasjebe 1. 03. 2023 - 14:24
Pa naj se najde eno žrtveno jagne pa tole nepo_ukano Evgenijo enkrat malo zadovolji! Boste videli, kako ji bo odleglo!
Fobca United 3. 03. 2023 - 1:51
Sam v hosto na južno mejo naj se postavi....gre tam čez vsak dan par 10 kandidtov!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več