Fajonova ne zna brzdati svojih članov v stranki. Po opozorilu profil izginil?

slika FB profil

Tanja Fajon očitno svojih podanikov po Sloveniji ne prav dobro brzdati. Neumnosti, grožnje, laži in levičarske pravljice, ki jih pišejo vidni predstavniki stranke, ne kažejo ravno lepe luči Tanjini stranki.

Vročekrvni Postojnčan Kevin Sertić Šabac je na twiterju presegel meje dobrega okusa z nenehnim zbadanjem, provociranjem, lažmi, pisanju nesmislov in še bi lahko naštevali. Leta 2020 je postal celo predsednik mladega foruma v Postojni in zbral celo osem mladcev, ki v Postojni pihajo v njegov rdeči rog. Sicer pa se je na tvitter profilu, ki je kar naenkrat izginil, predstavljal, kot tajnik stranke SD v Postojni. 

Nekaj nedostojnih in žaljivih tvitov nekulturnega tajnika SD Postojna, Kevina si lahko ogledate spodaj:

Ko Kevin ravno piše o luzerjih. Očitno omenjeni Kevin ni neki pomembnež pri Socialnih demokratih, da ga v postojni niso dali niti na listo kandidata za poslanca. Sicer pa se niti Patrik Bole, ki je poleg Postojne kandidiral tudi v Ilirski Bistrici res ni najbolje izkazal saj je komaj dosegel 5% priljubljenosti. Toliko o luzerjih.

Na neumnosti, ki jih je Kevin Sertič Šabec kvasi na družbenem omrežju tviter, je Tanjo Fajon opozorila tudi novinarka Sofija Pika Simič in zapisala: “Ministrica Taja Fajon, a bi vi lahko malo pošlihtali tajnika podružnice stranke SD,  Postojna, Kevina Sertič Šabeca (to je mladec v črnih patikah desno od vas), ker tako obnašanje po tvitru res ni primerno. Hvala.” 

Očitno je opozorilo zaleglo, nekulturni Postojnčan je namreč zbrisal svoj tviter profil?

Sedaj čakamo le še Kevinov lažni profil, da bo lahko na ta način uveljavljal svoje neprimerne “flustracije”? Ko ga dobimo, vas obvestimo.

Povezane objave

Primite se za denarnice! Poslanci koalicije sprejeli zakon, ki vam bo znižal plačo

Zrelo za kazenski pregon! Klakočarjeva primerjala naloge policistov z nacisti!?

Golobovanje! Bobnarjeva: “Golob naj bi zahteval “čiščenje” policije!”

2 komentarja

škoda 18. 09. 2022 - 16:47
SD levičarski primitivec, upam da ga domačini poštimajo
Čakija Noris 27. 09. 2022 - 5:52
Kevine pseto, uništit treba tebe i celu tvoju familiju.
Dodaj komentar