Še ena levičarska nestrpnost! Alenki Jeraj zabrusil, da je prasica!

Alenka Jeraj, SDS, zajem slike

Očitno je skrivanje za profili in lažno predstavljanje nekaj kar je v modi marsikoga na družbenih omrežjih. Svoje levičarske hormone očitno sprošča tudi lažni profil Špohtl van der Fangl die Vaservaga, ali kot se je sam poimenoval levo jajce.

Da omenjenio lažni profil nima “jajc” je jasno vsakomur, saj se ne upa predstaviti z imenom in priimkom, pa tudi svojih objav na profilu nima. Očitno si svoje flustracije poteši z žaljivimi pripombami drugih. Tako je Alenko Jeraj primerjal kar s “prasico”!

Alenka Jeraj je na svokem profilu čisto nedolžno zapisala: “Pridite jutri tudi v Verdreng (Preselje na Kočevskem), kjer je bilo po drugi svetovni voljni delovno taborišče za ženske, ki so ga ustanovili komunisti? Zapirali ženske zato, ker so delale proti sistemu. Med zaprtimi je bila tudi Lidija Drobnič in kasneje njen mož Anton Drobnič, prvi slovenski generalni državni tožilec.

Na Alenkin zapis, se je tako odzval lažni profil Špohtl van der Fangl die Vaservaga, ki mu zapis očitno ni bil všeč, tako je zapisal: “Zapirali so izdajalce naroda. Vse sposobne države na svetu imajo tebe in tebi podobne samo kazen – šus u glavo. Tudi tebe čaka pravica, prokleta prasica.”

Zapis lažnega tviter profila je vsekakor zrel za kazenski pregon. 

Povezane objave

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

4 komentarji

marker 18. 09. 2022 - 10:08
To so levičarji, ki zase trdijo, da so strpni in sprejemajo drugačna mnenja. Ko pa ne najdejo odgovora argument, začnejo s prostaškimi žalitvami. Vse žalitve so vedno samo z leve strani.
Iztok Kuhelj 19. 09. 2022 - 8:12
A bejž no bejž, dej pejt še enkrat na novo24 pa bodi pogumen pa še enkrat potrdi to svojo trditev.
Iztok Kuhelj 19. 09. 2022 - 8:10
kolk takih in podobnih zapisov je na novi24 in na ostalih desnih portalih pa se še niste obregnili vanje. Kako pa to komentirate kot neodvisni medij....
Monopoly 20. 09. 2022 - 3:11
Da, imate prav, zmerjajo tudi desni. A treba je začeti najprej pri sebi, da lahko dam zgled tudi ostalim. V nasprotnem primeru me vedno lahko štejete za hinavca, ki kaže s prstom na druge, da bi opravičil svoje početje.
Dodaj komentar