FUJ! Kondomi z neumestnim napisom, Mladega foruma SD

Ko misliš, da si od znanih rdečih pljuvalcev po vladi, Mladega Foruma SD, videl že vse, te presenetijo na ulici in poklanjajo kondome z neumestnim zapisom.

Prvi december je dan, ki se ga nekateri spominjajo tudi, kot dan boja proti AIDS-u. V večini slovenskih mest v ta namen poklanjajo kondome. Kajti le ti pripomorejo k preprečevanju bolezni HIV. Podatki NIJZ z lanskega leta kažejo, na devet prijav novih diagnoz okužbe s HIV pri nas. Opozarjanje na to bolezen je več, kot na mestu.

Opozarjanje na okužbe z virusom HIV se torej zaznamuje 1. decembra. Opozarjanje na neumnosti in norčevanje iz 1. decembra, dneva boja proti AIDS-u, pa je prispevek Mladega foruma Socialnih demokratov. Razlika med razumevanjem in preprečevanjem bolezni ter norčevanjem je več, kot očitna. 

Zagotovo pa bi bilo veliko slabše, če bi Mladi ponosni nasledniki zveze komunistov, namesto žaljivega zapisa, recimo prilepili sliko njihove Tanje. Kondomi bi zagotovo šli v nič.

Generalni sekretar SDM Nejc Brence je ob novi neumnosti Mladega foruma za naš portal dejal: “Se mi ne zdi vredno odzivat na vsako provokacijo, ki jo izvedejo. Je pa žalostno, da še bolezni in smrti izkoriščajo za politični boj.”

Na neumnosti Mladega foruma SD, se je odzval predsednik SDM Kamnik in predsednik Gorenjske regije SDM Tim Rauter in zapisal: “Žalostno in vulgarno. V Mladem forumu SD ste vse, kar mladi danes niso. Želimo si pravih rezultatov, ki jih ta Žalostno in vulgarno. V Mladem forumu SD ste vse, kar mladi danes niso. Želimo si pravih rezultatov, ki jih ta vlada uspešno dosega, vi jih z deljenjem takih provokativnih stvari žal ne. Od kje vam pa denar za vse te kondome? Če vas spomnim, vaša stranka je globoko v pufih!”

Sporočilo Mlademu Forumu pa je poslal tudi predsednik SDM Komenda, Janez Marinko: “Mladi Forum, nikoli si nisem predstavljal, da se lahko tako resno stvar da spolitizirati. Vi ste dokazali nasprotno.”

P.M.

 

Povezane objave

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

Nekdanji poslanec Franci Kek, dobil globo 250 evrov!