Golobizem v razvratu! Utišali političnega komentatorja Mirana Videtiča!

Miran Videtič, slika Planet TV

Miran Videtič velja za enega boljših političnih komentatorjev, v oddaji Ura moči na Planet TV. Njegove besede so večkrat zadele bistvo, so ga zato utišali?

Velikokrat so ob izjavah Mirana Videtiča, dobrega poznavalca političnega dogajanja, marsikateri gledalci oddaje Ura moči na Planet TV, ostali odprtih ust. Znal je razčleniti marsikatere nespametna poteze, ki jih izvajajo levi politiki, vključno s predsednico državnega zbora Urško Klakočar Zupančič, ki je dejal, da bo s to damo še hudič, večkrat se lotil tudi nespametnih nastopov Ljudmile Novak. Velikokrat je bil kritičen tudi do potez nekdanje koalicije KUL. Samega delovanja politike Roberta Goloba. Tudi neumne poteze Marka Bandellija mu niso bile tuje, njegove poteze je poimenoval kar Bandelizem.

Danes pa je, kot strela z jasnega odjeknila novica novinarja Bojana Požara, da politični analitik Milan Videtič ne sme več komentirati v oddaji Ura moči, saj so mu je to prepovedali v družbi Eles, kjer je zaposlen, kot svetovalec. Sklicevali naj bi se na etični kodeks družbe, ki naj bi zaposlenim prepovedoval javno komentiranje družbenih dogajanj. 

Golobizem ima očitno dolge lovke. Lahko kmalu pričakujemo, da bomo morali utihniti tudi mi, na portalu e-maribor.si? Nas bodo vse zaprli, zmetali v jame, utišali za vedno? Komunistični nastavki so znani.

Povezane objave

Zdaj je uradno! Nsi ne bo podprla Logarja. Bo kandidat Kovšca?

Knjižna založba Beletrina Dušanu Smodeju mesečno po 500 evrov?

Izpoved še ene spolne zlorabe. Nekdanji novinar Mladine naj bi posilil fanta?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več