Golobovanje! Službo našli celo novinarskemu skrajnežu Blažu Zgagi

zajem slike, slika: nova24TV

Golobovi skrbijo, da levi ne ostanejo brez službic. Ko kadrujejo levi ni s tem nič narobe in nihče se ne razburja. Važno je da ne kadrujejo desni.

Skoraj neverjetno, a resnično. Med tem, ko bodo levi v prvem letu mandata te vlade zaposlili vse, kar leze in gre in se nekdanja poslanka Lidija Divjak Mirnik ne bo zato nič razburjala, kot se je ob prejšnji vladi, so našli celo delo za “neodvisnega” novinarčka Blaža Zgago, ki blesti po levem trosenju neumnosti.

Sicer je Blaž Zgaga (človek z res pravim priimkom) tudi nesojeni kandidat za poslanca, kjer je v volilni enoti    Ljubljana Šiška1, dobil pičlih 589 glasov, ali sramotnih 6% glasov. Če za v parlament ni dober, pa je Zgaga zagotovo odličen za novo službico, katero mu bodo plačali davkoplačevalci. Zgaga bo po novem namreč svetovalec nevljudni ministrici Dominiki Švarc Pipan.

Kot je zapisal Milan Videtič na svojem Facebook profilu: “Ooo kjuuuut! Blaž Zgaga ima šiht! 16.4. me je označil za propagandista nekega medija in neke stranke (čeprav nisem v nobeni), le zato, ker sem ga označil za medijsko-političnega skrajneža, ki se je zavlekel v #SD. 24.4. so se na volitvah moje besede “pozlatile”, namreč, ljudje pač ne volimo skrajnosti in Blaž ni pobral “niti za cukr” glasov. Ampak danes Bojan Požar oznani, da je Blaža obsijala karierna sreča! Namreč, nagrajeni neodvisni novinar postane odvisni politični svetovalec v kabinetu #pravosodja! Pa naj še kdo reče, da Slovenija ni dežela priložnosti!!”

 

Povezane objave

Za koliko se vam bodo pod Golobom znižale plače v letu 2023

Blamaža na RTV Slovenija. Poglejte si, kaj si je dovolil voditelj!

Kako naj bi se Musarjeva z zvijačo izognila plačilu prispevkov?

4 komentarji

Aljosa Fux 28. 06. 2022 - 2:18
Normalne stvari, kadrujejo vse vlade, leve in desne, po večini držav, nima smisla to oznanjat vsak dan.
Nata 28. 06. 2022 - 3:57
Ima smisel. Kajti vse to pisarjenje o kadrovanju prejšnje vlade,( ki niti približno ni imela moči, niti časa kakšen zakon spremeniti), je prešlo vse meje. Omenjeni novinar pa je naredil veliko škode. Novinarji njegovega in ranga Carlove so za Slovenijo cokla, ki jo navzdol vleče.
Nata 28. 06. 2022 - 4:05
Komentator Aljoša ima sicer delno prav. Siti smo takih novinarjev. In prav nič ne pomaga, če pisarimo o njih..Pa vendar, zakaj pa ne??? Če je on v zadnjih desetletjih natrosil ogromno laži. . . . ..sedaj , za nagrado pa dobil mesto sekretarja. . . . . je to za naše mlade prekleto slab vzgled. In jih bodo ljudje, kova Goloba, vedno dobili na limanice. Pfej in pfuj!!!
mona lisa 28. 06. 2022 - 6:34
A je to šala? Žal ni. Golob bo zaposlil še svoje iztrebke. To je konec države.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več