Gospe, ki bo zaradi plazu morala živeti v kontejnerju Golob zabrusi, naj se počuti, kot v hotelu?

zajem slike (POP TV)

Predsednik vlade Robert Golob si je popoldne ogledal nekatera območja v SV Sloveniji, ki so utrpela veliko škodo zaradi deževja, predvsem zemeljskih plazov, ki se še vedno sprožajo.

Premier Robert Golob je ob obisku območij, prizadetih v ujmi, prebivalcem obljubil državno pomoč pri sanaciji škode, tudi finančno. Ob tem je dejal, da ima naša država enega od boljših sistemov sodelovanja civilne zaščite in vojske, in se zahvalil vsem ekipam na terenu. Glede na to da je predsednik vlade snedel besedo gasilcem, ob velikem požaru na Krasu, so nekateri ob besedah pomoči zaradi plazov skeptični.

Je pa Robert Golob, kot že večkrat pokazal, da ni ravno spretni sogovornik, pri ubogih ljudeh, ki so ostali skoraj brez vsega. Še posebej tistim, ki so se zaradi plazu morali preseliti v zabojnik. Tako je gospe iz Šentilja dejal da je bivanje v kontejnerju tako, kot bi gospa šla na počitnice v hotel.

 

Nobenega spoštovanja. Še najmanj pa besed sočutja ni bilo zaznati ob Golobovem obisku Šentilja, kjer je najhujše. Pozorno bomo spremljali kako bo občini pomagala država in koliko denarja bo namenila tudi ubogi ženski na posnetku, da bo lahko normalno zaživela in si RES lahko privoščila počitnice.

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

11 komentarjev

Golaž 20. 05. 2023 - 1:30
janševi pofukeljni samo cvilite, da bi pa ubogi ženski pomagali to pa ne......
mona lisa 20. 05. 2023 - 2:10
To pa je res dno od dna. Ko že misliš da te golobajz več ne more presenetiti doživiš da te še dosti bolj preseneti. Ne samo da je brezobrazen in butast ampak je tudi popolnoma brez čuten in brezobrazen.
Pepe Vasjebe 20. 05. 2023 - 12:19
Nič bat, tole še ni dno. Ne za Holoba ne za nas državljane.
mona lisa 21. 05. 2023 - 5:18
Očitno res saj vedno znova preseneča.
radames 20. 05. 2023 - 4:59
Tov. golob je že prevečkrat dokazal, da ga je en sam gobec. Na veliko zna samo sladko govoriti, dejanja izostanejo. Postal je povsem nekredibilen. Kadar ga govorečega zagledamo na TV, ugasnemo aparat, ker je njegovo gobcanje nemogoče prenašati. Za državo bo najbolje, da ga fizično odnesemo iz vladnega poslopja in ga zaženemo na smetišče s prepovedjo vračanja.
Katja 20. 05. 2023 - 7:09
Tudi Golobu privoščim počitnice, predlagam da za nekaj časa zamenjata z gospo, da si bo Golob v kontejnerju lahko malo odpočil. Kdo ve, morda ga tam sreča pamet.
Anton 20. 05. 2023 - 10:03
Ma dajte no janševo trobilo. Vse je vzeto iz konteksta.
mona lisa 21. 05. 2023 - 5:20
Ni vzeto iz konteksta. Poglej si posnetek.
Bojan174 20. 05. 2023 - 15:22
Ko je bil potres na hrvaškem, so prizadetim za prvo silo ponudili kontejnerje, tukaj pa če se postavita za prvo silo par kontejnerjev, pa je cel hudič. Portal e-maribor pa hoče, da jim v parih dneh postavijo novo hišo. Zanima me, koliko je portal e-maribor.si humanitaren, ali raje opletajo tukaj? Če ne dobim odgovor, niste humanitarni.
mona lisa 21. 05. 2023 - 5:19
Ti dam jaz odgovor. Ne smet in izgini s portala.
Amerikanc 21. 05. 2023 - 5:19
Tepček je vedno bil in tepček bo ostal. To kaže v vseh svojih dosedanjih (ne)dejanjih.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več