Greste na dopust na Hrvaško? Poglejte si te cene!

Iz Hrvaške prihajajo novice o močno zasoljenih cenah. Še posebej hrane in pijači. Če odhajate na dopust na Hrvaško, primite se za denarnice.

Tina iz Hamburga se je recimo pritožila nad ceno rižote, za katero je odštela 11 evrov (80 kun), “Tukaj smo samo en dan, bivali smo v apartmaju na Viru. Cene so grozne, prej smo bili na Hrvaškem, potem je bilo veliko ceneje, zdaj je zelo drago, še posebej letos. Za kosilo smo denimo plačali okoli 700 kun (90 evrov), je dejal tudi Patrik. Podražitev je seveda vidna tudi pri najemnini stanovanj, hotelov in apartmajev.

Cene so šokirale tudi gosta v Opatiji. Na računu, ki ga je objavil na facebooku, je mogoče prebrati, da je naročil rogljiček s šunko in sirom, malo kavo macchiato in limonado. Naročilo ga je stalo 14 evrov (107 kun). Za rogljiček je plačal štiri evre, enako za kavo, za limonado pa celo 5,8 evra. 

Povezane objave

Branko Djurič – Djuro v polomljeni slovenščini vabi otroke k pouku “bosanščine”

Slovenija je dobila 9 kandidatov za predsednika države! Kdo vse kandidira?

Shod za otroke gre! Najbolj izžvižgani Luka Mesec. Aleš Primc: “Mesec je kot lisica v kurniku!”

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več