GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Boris Tomašič

Levičarska neumnost ne pozna meja. Tokrat se je očitno “razočaran plesalec” znesel nad direktorja voditelja Nova24TV Borisa Tomašiča, kot je zapisal, bi ga ustrelil v srce?

Z leve politične strani smo uredniki, novinarji in ostali deležniki, ki ne razmišljamo tako kot vladajoča elita, večkrat priča grožnjam z vseh strani. Zagotovo je pod hudim pritiskom tudi voditelj oddaje “Kdo vam laže”, Boris Tomašič, ki je trn v peti marsikateremu levo razmišljajočemu človeku. 

Laži, ki jih Tomašič razkriva v svoji oddaji, pa so neprecenljive in govorijo o ponižujočem odrazu oblastnikov do ljudi. Večkrat se v njegovih oddajah pojavljajo ljudje, katere levičarji kujejo v zvezde, naj si bo to Robert Golob, ali Milan Kučan, Urška Klakočar Zupančič, ali kdo drugi. 

Zagotovo pa so grožnje, ki prihajajo iz leve strani nedopustne in obsodbe vredne. A s te se ne bo ukvarjala Leva aktivistka Nika Kovač, ki naj bi preprečevala sovražni govor. Besede, kot so prasec, hinavec, goljuf, diktator, prostak, hujska, drekač, popačenec namreč ne sodijo v slovensko družbo. Te besede je namreč očitno “oboževalec” Borisa Tomašiča, njemu namenil kar preko SMS sporočila. poleg pa ni pozabil dodati tudi grožnje s smrtjo.

Tako je zapisal Tomašič na profilu X: “Včeraj zvečer sem dobil na sms grožnjo, da me bo nekdo ustrelil v srce. Pravkar podajam prijavo policiji. Demokracija Magazin je očitno zadetek v polno, podgane so prilezle na plano.”

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

11 komentarjev

Darinka 5. 12. 2023 - 4:25
POL PISMEN državljan, ki je poln sovraštva do drugače mislečih. Toplo priporočam, da si poišče zdravnika.
Dado 5. 12. 2023 - 6:34
1. ne POL PISMEN, ampak polpismen... 2. Ta celoten portal je polpismen. Ta skropucala od člankov kot da piše 10-letni otrok... 3. Vsake toliko iz radovednosti pogledam tega "gospoda" v njegovi oddaji... Glede na njegov nivo sovražnega govora, me dejansko čudi, da mu je to prva grožnja...
mona lisa 5. 12. 2023 - 7:33
Spet en levak ki mu je očitno všeč ta vlada ki jemlje nardi in daje sebi in svojim. Očitno si "njihov" in rdeč.
Dado 5. 12. 2023 - 7:39
Znate še kaj drugega napisat kot pa to, da je vsak ki se ne strinja z vami, levak, rdeč, njihov?!? Če pa vas že zanima, pa nisem toliko "levak", kolikor sem anti SDS-ovec...
Slovenec 33 5. 12. 2023 - 8:43
Ne levak ampak LEVUH.
Dado 5. 12. 2023 - 8:51
Res ste prav zabavni... :)
GottTag QuelleAmeise 5. 12. 2023 - 8:18
Dobrega prijatelja zdravnika za klinično psihologijo, sem prosil, naj mi razloži simptomatiko volivcev kriminalno, mafijsko, komunističnih tolp, mednarodne kriminalne leteče podgane-kurbirja z ukradeno identiteto s III razredno pocestnico. Odgovor je bil, da vsakoletno boksanje v glavo v dražgošah in čebinah povrzoča možganom hudo travmo, duševne motnje in na možganih povzroča in pusti nepopravljive posledice. Še posebno hude in nepopravljive posledice na psihi povzroča intenzivno boksanje v glavo zagrizenim komunajzarjem, ki jim svobodna in samostojna Slovenija nikoli ni bila in jim nikoli ne bo intimna opcija. Poškodbe možganov so tako akutne, da ste le še koristni idioti, na nivoju, da bi volili tudi žakl krompirja in medtem, ko si narod za kosilo kuha pol ARGO kocke v vreli vodi za kosilo, bogataška diktatura nemoteno troga torbe s pokradenimi milijoni/milijardami v davčne oaze. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, NACIZMU-PARDON KOMUNIZMU.
Dado 5. 12. 2023 - 8:50
To si sedaj dva tedna porabil, da si spravil skupaj ta zapis, sedaj ga pa tako s ponosom vsepovsod prilepiš? Bravo, vsa čast... Sem pa nehal brat v drugi vrstici, tako da škoda časa...
mona lisa 5. 12. 2023 - 7:35
Laž, grožnje in velikanski strah prašičov ki jih je peklensko strah da jih odtrgamo od korita.
Dado 5. 12. 2023 - 16:44
Mene ne dejansko res strah vsakega SDS-ovca.. Ker ste zmožni vsega... Se vas izogibam na kilometre...
MOPSEN 5. 12. 2023 - 15:08
Tole od Demokracije,je pa direkt v Levnuharsko vampirsko srce....direkt v zagnojen zadrogiran mozak leve golazni... BRAVO TOMAŠIĆ...S TEBOJ SMO...nič bat levih pavijanov..bliža se čas,za novo Perestrojko.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več