Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Aleš Hojs, slika je simbolna

V Svobodi si svobodo Golobovi predstavljajo očitno predstavljajo precej po svoje. Kot v letih komunizma, ko so na vrata trkali sodelavci UDBE.

Tako so Hojsa ki, povsem upravičeno na družbenem omrežju X, pogosto izraža svoja do aktualne politike in vlade različna mnenja, zapisal, da so ga zaradi njegovih javnih zapisov in anonimne prijave iskali policisti in se želeli z njim pogovoriti. “Spoštovana policija. Dosegljiv sem vam na znani telefonski številki, kamor me lahko pokličete, da se dogovorimo za razgovor, in ni potrebe, da nadlegujete domače na domu. Zaradi mojih javnih zapisov in anonimne prijave so me ravnokar iskali na domu, da se pogovorijo.” Je zapisal Hojs. Dodal je še ključnik z besedo UDBA v svobodi.

Očitno je to novodobna svoboda.

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

2 komentarja

Dado 8. 12. 2023 - 10:43
In kdo je on, da bi ga morali posebej klicat?!? Je čisto ok, da so ga poiskali doma. Tako kot vse ostale, ki jih morajo obiskati...
Metod Kvargl 14. 12. 2023 - 1:25
Zjebite ga, kanaljo hinavsko...!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več