Huda nesreča v Hočah, Voznik spregledal rdečo luč na semaforju

slika: Lokalec.si

Včeraj v soboto, 9. decembra v  večernih urah se je na križišču v Hočah pripetila huda proetna nesreča, zaradi neupoštevanja semaforja.

Včeraj, ob 21.40, se je na glavnem križišču v Spodnjih Hočah pripetila huda prometna nesreča.  56 – letni voznik osebnega avtomobila je pripeljal po Miklavški cesti iz smeri Rogoze do semaforiziranega križišča kjer  kljub rdeči luči na semaforju ni upošteval prednosti ter zapeljal v križišče in tako zaprl pot  30 – letnemu vozniku osebnega avtomobila, ki je pravilno pripeljal po desnem voznem pasu prednostne ceste  iz smeri Slivnice.

slika: Maribor24

Pri trčenju se je oškodovančevem vozilu ena potnica hudo telesno poškodovala, voznik in dva sopotnika pa lažje. Policisti o prometni nesreči III. kategorije še zbirajo obvestila.

Povezane objave

V Mariboru, bančni rop. Storilec pobegnil!

Uvedli preiskavo proti podžupanu Mestne občine Samu Petru Medvedu

Arsenovičeva lista v mestnem svetu MOM spet najmočnejša.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več