Predsednica države pravi, da se bomo morali navaditi imeti manj. Sama pa živi na veliki nogi?

Nataša Pirc Musar in Milan Kučan, slika: Demokracija

Saj ni res, a je. Predsednica države svoje državljane nagovarja z besedami, da se bomo morali navaditi imeti manj, sama pa niti slučajno nima manj.

Nekateri nesramno bogati, se Slovencem smejijo v brk. Med njimi je predsednica države Nataša Pirc Musar in njen mož Aleš Musar, ki poleg vsega dobiva še 850 evrov iz proračuna, do katerih je sicer upravičen, a popolnoma nepotrebno, saj družina Musar dovolj bogata.

Pri Musarjevih ne strahu za paniko. Ni revščine, ni skrbi, za varčevanje. Predsednica države, ki se je pred nedavnim vrnila iz Dubaja (sicer službeno, a vseeno), je državljanom postregla z levičarskimi floskulami, katerih se nebi sramoval niti predsednik Severne Koreje Kim Džong-un. Tako je dejala predsednica svojim državljanom: “V prihodnosti morali začeti živeti drugače, imeti manj, a bolje. Ne zagovarjam tega, da bi morali iti na slabšo kakovost življenja, ampak manj določenih dobrin”.

In namesto, da bi začela varčevati pri sebi, se je predsednica vrnila z Dubaja vrnila v Slovenijo, kjer je za osebje, za 3 nočitve zapravila skoraj 2 tisoč evrov našega denarja, pika na i pa je dejstvo, da o minimalističnem načinu življenja pridiga leva privatizerka, poročena s tranzicijskim dobičkarjem. Piše portal Nova24TV.

V naslednjem letu, bomo Slovenci verjetno res imeli vedno manj in bomo težko živeli. Družina predsednice države, pa zagotovo ne.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

1 komentar

Čunga Lunga 10. 12. 2023 - 12:45
Normalno,da jo pizdi. Celo svojo kariero sta z možem ropala slovensko državo in državljane. Zdaj pa pridejo v klub bogatih ljudje,ki so si z delom,pametjo in znanjem pridobili bogastvo,ji pa ni prav.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več