Igrišče zaradi katerega so Ruparju ogradili protest ni primerno za igranje? Rupar: “Ima boga!”

Igrišče na Trgu republike, slika: teniški svet

Danes bi se na igriščih na Trgu republike in v Tivoliju moral začeti teniški turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana, z nagradnim skladom 107.360 evrov, ki spada v kategorijo WTA 125 in bo trajal do nedelje, a se je zapletlo z igriščem na Trgu republike.

Zaradi težav s podlago teniškega igrišča na Areni Mime Jaušovec na Trgu republike pa  se je zapletlo že pri prvem dvoboju. Organizatorji so ga prekinili in se zdaj nadaljuje v Tivoliju. Spomnimo: zaradi postavitve igrišča na Trgu republike  je bilo precej vroče krvi na protestu Ruparjevih upokojencev.

Rupar je ob tem na družabnem omrežju X, zapisal: “Na 7.shodu so nas ogradili, potisnili v kot in čakali z “robokopi”, če bi vstopili na igrišče.. Menda je bil protest celo nesposoben zaradi poplav. Spodobno je bilo pa zapraviti 600 000 eur za “ovire” in nagajati.. “Ima Boga.. To menda Zoki razume.”

Povezane objave

Golobovo neokusno nastavljanje za všečke?

Zmago Jelinčič se je pošalil iz Tanje Fajon! Je to njen diplomatski sprejem na Brdu?

Tako približno potekala “depolitizacija” in “osvoboditev” naše RTV? (video)

3 komentarji

Pepe Vasjebe 11. 09. 2023 - 15:09
Če odgovorim Ruparju na njegovo trditev, da Zoki razume (izjavo "Ima Boga" namreč), potem je tukaj moja trditev tudi v jeziku ki je Zokiju milozvočen: "Razume on en kurac."
roco 11. 09. 2023 - 15:34
Meh kje bo ćefur s tisto kvadratno glavo kaj razumel...
mona lisa 11. 09. 2023 - 23:59
Odlično zdaj pa nekoga obesite za jajca zaradi ven vrženega denarja. Vse samo da se nahaja tistim ki niso njihovi.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več