Huda nesreča na ljubljanski obvoznici. Mrtvi najmanj trije!

slika, promet.si

Na južni ljubljanski obvoznici se je zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je udeleženih več vozil. V trčenju so vozila zagorela.

 

V nesreči so bili udeleženi trije avtomobili – eno s počitniško prikolico in dva tovornjaka. Po dosedanjih ugotovitvah policije so tri osebe zaradi poškodb umrle na kraju nesreče, vsaj ena je poškodovana. Gašenje kraja še vedno poteka.

 

Po neuradnih informacijah N1 naj bi se večji tovornjak brez zaviranja na južni ljubljanski obvoznici zaletel v kolono vozil.

 

Slika, bralec Slovenskih novic

 

Obvoz je iz smeri predora Golovec proti Šmarju – Sapu oziroma za voznike, ki prihajajo iz smeri Dolenjske, na severno ljubljansko obvoznico in potem proti Primorski.

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

1 komentar

Pepe Vasjebe 11. 09. 2023 - 15:14
EU si izmišlja vse mogoče, od ektričnih vozil, do ventičkov z Blutooth povezavo do displaja v avtu, ... Kaj če bi uzakonili nekaj kot je črna škatlica na avionu tudi (za začetek samo) za tovornjake. Meritev hitrosti, pa kamera spredaj, pa kamera na mesto voznika, da se vidi ali je v času nesreče voznik vozil, ali bral romane ali pisal SMS-e, ali si ga dr... . Ta ukrep bi veliko več prispeval k varnosti kot pa blutooth ventilčki. No pravzaprav to si ne izmišlja EU pač pa bruseljski birokrati.
Dodaj komentar