Ilegalna migranta priklenjena na Natašo Sukič. Teater zganjali tudi pred parlamentom.

Ilegalni migrant priklenjen z Natašo Sukić, zajem slike TV Slovenija

Saj ni res pa je. Kam plove Slovenija? Prosilca za azil sta se pred azilnim domom v Ljubljani priklenila na podpredsednico državnega zbora Natašo Sukič (Levica) in na predsednika Civilne iniciative izbrisanih Irfana Beširevića. in razlog? Nista hotela, da ju policija vrne na hrvaško!

Ministrstvo za notranje zadeve je za danes napovedalo deportacijo dveh migrantov, sicer prosilcev za azil na Hrvaško. Pred azilnim domom na Viču v Ljubljani je zato ob 7. uri zjutraj potekal shod v podporo prosilcema, ki ga je organizirala iniciativa prosilcev za azil skupaj s podpornimi organizacijami. Ministrstvo za notranje zadeve je za prihodnje dni napovedalo še več deportacij. Slovenija prosilce za azil namreč vrača v državo, v kateri so bili že evidentirani. To je sicer normalen proces, v kolikor država ne ugodi azila v naši državi.

Nekaterim gre pri nas očitno več, kot dobro. Med tem ko v Sloveniji poteka življenje za večino slovenskih državljanov zelo slabo, nekateri se komaj prebijajo iz meseca v mesec, spet drugi, predvsem upokojenci so prezrti, cene rastejo v nebo, vlada nima rešitev, bi ilegalni migranti radi živeli na naš račun?

Očitno si je tako življenje zamislila Levica skupaj z Natašo Sukić, ki je celo podpredsednica parlamenta in zato so že ob 7. uri zjutraj na Viču zganjali teater, katerega so kasneje preselili kar pred parlament. Tam jih je pričakala celo Urška Klakočar Zupančič, ki pa na srečo vseh tokrat ni zapela ali zaplesala. Obljubila pa jim je, da bo pomagala.  

Očitno je v tem času, te vlade lepo biti migrant? Policijske odločbe za njih ne veljajo, migranti dobijo tri obroke hrane dnevno, prenočišče. Večina pa prihaja iz držav kjer NE poteka vojna. In ko sledi deportacija, je najbolj glasna prav podpredsednica parlamenta, da se policijska odločba ne uveljavi. Le kam smo prišli?

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

11 komentarjev

AOMORI 19. 05. 2023 - 8:35
Trenutna oblast nam dokazuje, da se bo potrebno začeti braniti, da bomo Slovenci sploh preživeli in obstali.
alojz 19. 05. 2023 - 8:45
Ga. Sukić, a za vas zakoni n veljajo ( Kdor sodeluje v skupini, ki s skupnim delovanjem prepreči ali poskusi preprečiti uradni osebi uradno dejanje ali jo na enak način prisili, da opravi uradno dejanje, se kaznuje za samo sodelovanje z zaporom do enega leta)
Zdenka Prešern 19. 05. 2023 - 9:42
banda pohabljena in ta gnoj plačujemo vsi slovenci, kompletno gardo takoj deportirat iz naše lepe
Golaž 19. 05. 2023 - 10:24
v sloveniji lahko svobodno protestira vsak ki ima 5 minut časa, to je demokracija in je vseeno ali protestiraš s traktorjem za 300K evrov ali pa v cotah iz lidla za 20 evrov......seveda je takšno mišljenje za sdss pofukeljne španska vas...
mona lisa 19. 05. 2023 - 11:37
Kreten.
Nata 19. 05. 2023 - 13:46
Ste članek sploh prebrali? Žalitev je pa neprimerna.
mona lisa 19. 05. 2023 - 11:37
Migrantska paraziti so več vredni kot naši ljudje. Ljudje delajo za drobiž in upokojenci životarijo z mizerno pokojnino redi se pa te parazite in potencialne teroriste. Pretegnjeno Sukičko pa nagnat z priklenjen im migrantom iz države.
Nata 19. 05. 2023 - 13:49
Nov dokaz, da vladajoća elita vsak zakon lahko obrne po svoji želji in potrebi. Počasi bodo vse , kar jim ne paše, skreirali po svoji meri.
mona lisa 20. 05. 2023 - 2:14
Odlično. Če sta priklenjena na migrante vse skupaj izgnat.
Gregor Gregorcic 29. 10. 2023 - 3:21
mmm
Gregor Gregorcic 29. 10. 2023 - 3:22
Ga. Sukić, v Gazi trenutno potekajo hudi boji. V Gazi potrebujejo medicinske sestre. Zakaj niste v Gazi?
Dodaj komentar