Ilegalni migrant slovenskega policista porinil na železniške tire

Migranti, slika je simbolna, Moje Posavje

Saj ni res pa je. Dogodek, katerega so želeli levičarski mediji v javnosti predstaviti, kot manjši incident, je v Sloveniji povzročil izredno ogorčenje.

 

Ilegalni migrant iz Afganistana (na portalu 24ur so ga poimenovali tujec) je porinil slovenskega policista, da je padel na železniške tire in se huje poškodoval.

 

42-letni policist je bil v soboto zvečer na mešani patrulji s hrvaškima policistkama. Opravljali so nadzor mednarodnega vlaka Reka–Ljubljana na železniški postaji Šapjane na hrvaški strani. Med ugotavljanjem identitete treh nezakonitih migrantov iz Afganistana, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop in prebivanje v schengenskem območju, so jih policisti pospremili z vlaka proti službenemu vozilu.

 

Takrat je eden od Afganistancev, ki je hodil za njimi, porinil policista, ki je izgubil ravnotežje in padel na železniški tir ter se pri tem udaril v rebra in koleno. Tujci so s kraja zbežali. Slovenski policist je huje poškodovan, ima zlomljeno rebro in je na bolniškem dopustu. Migrante pa so policisti kasneje prijeli v Ilirski Bistrici.  Gre za tri državljane Afganistana, stare 21, 18 in 19 let.

 

Tudi tak napad na uradno osebo, torej slovenskega policista pa so levi mediji skoraj prezrli. Beseda migrant, pa je očitno v levih medijih skoraj prepovedana?

 

To so nekateri naslovi levih medijev:

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

1 komentar

Pepe Vasjebe 5. 09. 2023 - 19:15
To ni ne tujec ne migrant ampak gmad! Vlad Drakula bi z njim hitro opravil. In to bi bilo edino pravilno in pravično.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več