Imamo nezmontirane posnetke, sredinega shoda pred RTV. O incidentu ne duha, ne sluha?

Pavel Rupar, zajem slike

Na portalu RTV Slovenija so zapisali, da je na sredinem protestu upokojencev prišlo do incidenta. A če se levi mediji, skupaj z domnevno oškodovano novinarko Larisoi Daugul, še tako trudijo, incidenta ni videl ali zaznal prav nihče.

“Na shodu je bila zaznana tudi kršitev javnega reda in miru, kjer je udeleženec shoda pristopil do mimoidoče, ter se do nje nedostojno vedel. Identiteta kršitelja trenutno še ni znana.” Tako so odgovorili za naš portal iz policije. Odziv iz policije je še posebej neroden, ker kaže, da je bilo povsem netočno, ali pa vsaj dramatično napihnjeno poročanje portala MMC in številnih drugih medijev.

Levi mediji so, kot papige ponavljali: “Eden od protestnikov naj bi novinarki MMC-ja Larisi Daugul, medtem ko je službeno spremljala prihod Ruparja pred vhod v RTV, vzel službeno kartico in jo zmerjal, da je “gnoj” in “rdeča drhal”. Kartico ji je potem vrnil in zagrozil, da ne sme snemati, in da ji bo z dežnikom iz rok zbil telefon.”

Ravno zato objavljamo nezmontirane posnetke prenosa shoda, ki je potekal 31. maja, izpred nacionalne hiše, kjer pa zaznali nobenega  incidenta. Razen, če je skandiranje lopovi, lopovi incident.

Kaj vse se je dogajalo pred stavbo RTV si lahko ogledate v spodnjem posnetku:

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

2 komentarja

mona lisa 3. 06. 2023 - 2:54
Blatijo, lažejo in kradejo. To so komunisti.
AOMORI 3. 06. 2023 - 6:28
En komunist je toliko časa lagal, da so mu na kraju vsi verjeli, da je rojen 25.maja.
Dodaj komentar