Rupar se je odzval na članek Večera, da naj bi grozil: “Kaj boste res koga ubiti novinarji?”

Pavel Rupar, zajem slike

Mariborski Večer ne more iz svoje kože. Včeraj je kot glavno novico dneva izpostavil članek o grožnjah Pavla Ruparja, zoper enega od gorenjskih podjetnikov. A Večer še ni doumel, da bolj ko zmerjajo in blatijo predsednika društva 1. oktober, bolj mu raste podpora.

V članku, kjer “novinar” Luka Mlakar na pretkan in nekorekten način blati ne samo Ruparja ampak vse tiste, ki hodijo na proteste, se avtor dotika incidenta, ki naj bi se zgodil na Gorenjskem.  Baje je domnevni oškodovanec o dogodku obvestil prav Večer? Tako je zapisal “novinarček” Večera: “Očitno ima Rupar več obrazov – enega, s katerim se predstavlja v javnosti, ko poziva k medsebojnemu spoštovanju in ljubezni, drugega pa zasebno, ko ga ne spremljajo televizijske kamere. V uredništvu smo pridobili videoposnetek incidenta, v katerega se je Rupar zapletel v nedeljo zvečer v okolici Tržiča, v neposredni bližini svoje hiše. Po naših informacijah naj bi se nekdanji župan takrat nenapovedano pojavil na zasebnem zemljišču, ki je v lasti enega od gorenjskih podjetnikov, ki se ukvarja s prevozništvom. Na parkirišču se je nato odvijala prava drama, glavni akter pa naj bi bil Rupar, ki mu je iz neznanega razloga prekipelo.”

Članek, ki je seveda med levičarji zagotovo požel veliko odobravanja, in “novinarčku” bi zagotovo v žep, lahko “kapnil” kakšen “golobji everček” več.  Sicer pa se je na zapis, ki ga je objavil Večer, oglasil še Rupar in zapisal: “Točno tega se bojim!! Psihopatov, ki jih novinarji in oblast z lažmi provocirajo, da bo res kdo naredil potezo, ki si jo želijo!!! Tip je vpil name, ubil da me bo, ko sem se mu približal, je naredil gesto, kot da bi potegnil pištolo. Ko sem ga odrinil je vpil :snemaj, snemaj, rekel je da me bo.. Poklical sem policijo in prijavil.. Smejali so se, po drugem klicu pa le prišli.. Namen: snemati, objaviti, po packati.. Kaj boste res koga ubiti novinarji? To je četrti napad name v dveh mesecih.”

Objavljamo zapisnik dogodka:

In po tem, ko se je zgodil ta, očitno namerni incident, kateri je bil očitno namenjen diskreditaciji Pavla Ruparja, naj je bil ta posnetek poslan prav na Večer? Kje so v poplavi levih medijev našli prav mariborski časopis? Ali jim tako pada gledanost, da so popolnoma obupani in poberejo vsaki “krš” članek, ki pride, ali pa je bil tak dogovor z domnevnim oškodovancem? Je Rupar je očitno res en “hrust”, katerega se vsi bojijo?

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

12 komentarjev

Tone Novak 3. 06. 2023 - 2:01
Komunisticne metode, deskreditirat zatem eliminirat. Pri Krambergerju so prvi korak izpustili.
Bojan174 3. 06. 2023 - 3:21
Rupar je to namenoma naredil, da bi izpadel kot žrtev. To je moje mnenje.
Stanko Kodrič 3. 06. 2023 - 3:42
To počne neka Nika !
Stanko Kodrič 3. 06. 2023 - 3:41
No, ko Borut Sajovic pa prav resno grozi ljudem in nekaterim se je nato tudi čisto resno kaj zgodilo, pa nihče ne zganja cirkusa.
Amerikanc 4. 06. 2023 - 1:29
Toti ritoliznik bo na koncu spet krave opraševal !
Zlatko Trebovšek 3. 06. 2023 - 3:57
Enostransko nepreverjeno poročanje časopisa Večer je že stalnica,zato ga tudi ne kupujem več,ker se je njegovo pisanje v primerjavi z prejšnjim poročanjem poslabšalo za 100%.
Anton 3. 06. 2023 - 4:55
Ruparju raste podpora. Hehehe kje vi živite.
mona lisa 3. 06. 2023 - 5:55
Kje ti živiš. Vsi obubožano upokojenci in vsi ki jih ta vlada ropa smo Rupar.
Biba 4. 06. 2023 - 1:59
Ovce res brez razmišljanja sleditjo vsem bivšim kaznjencem, ki zdaj vneto molijo in pojejo 😊. Rupar še sploh ni v penziji, negova žena pa vprašanje koliko ima delovne dobe z njim vred. In halo??? Kaj je Golob dal takšne penzije? Kaj je Golob dvignil cene? In zakaj bi zdaj on dajal večje penzije takim ki si je ne zaslužijo? Dajte no pamet v glavo!!! Rupar je rekel naj protedtniki prinesejo sol da jo bodo posipali pred parlamentom in jo potem dali kmetom za živino. Zakaj pa bi morala potem živina jesti sol polno umazanije? Naj bi jo pometli protestniki in jo potem sami pojedli če so že tako obubožani!!! OVCE
Amerikanc 4. 06. 2023 - 1:28
Rupar je pravi mučenik delovnega ljudstva. le kdo si še upa tako izpostaviti pred golobovo "fašistično" vlado, ki nam je podražila življenje za 30% in ki delovnega človeka tlači z dodatnimi davki, prispevki, taksami.....
Petat 4. 06. 2023 - 5:04
Pavel Ropar, pravomočno obsojen kriminalec, kateri je kradno ni kriv, ta on je član SSDS, vse mu podtikajo tak kot maršalu twiti, (vse ista šola) Kje smo prišli v tej ljubi Sloveniji, da en obsojeni kriminalec poziva PV na odstop???
Dodaj komentar