Imamo slike s Črne na Koroškem. Tako je trenutno stanje!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dobra novica današnjega dne je, da Črna na Koroškem ni več odrezana od sveta, utrdili so makadamsko cesto iz Šoštanja.

V Črni deluje tudi zelo pomemben Zračni most, na razpolago pa je šest helikopterjev, tri policijske in tri od Slovenske vojske, je na novinarski konferenci povedal poveljnik civilne zaščite Srečko Šestan. Nujna oprema, gorivo, hrana in drugo do odrezanih krajev pridejo po zraku brez težav, je zatrdil.

Kot je sporočila Slovenska vojska, so dopoldne helikopter in gorski reševalci z vitlanjem iz stanovanjske hiše rešili huje poškodovanega starejšega občana. Skozi okno so vstopili v hišo, ga imobilizirali, odstranili okna, moškega spravili na bager, od koder so ga dvignili na helikopter in odpeljali v bolnico. Na območju je sicer spet začela delovati mobilna telefonija, kar pomeni veliko pridobitev za prizadete ljudi.

Tako pa izgleda Črna na Koroškem danes. Na facebook skupini Neurje.si, je slike iz Črne objavila Janja Kašnik

Je bilo pa včeraj v Črni veliko slabe volje, ker je v Črno odpotoval obrambni minister Marjan Šarec, kajti ljudje so pričakovali, da bodo namesto njega, dobili hrano in pijačo. No ta je prišla nato v Črno z naslednjim poletom.

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Srečno Koroška![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?

1 komentar

mona lisa 7. 08. 2023 - 2:23
Šarec se očitno čuti zelo pomembnega. Tako ali tako hodi samo na izlet. Ne zanima koliko pomoči bodo dobili od države. Verjetno boste malo. Golob je itak malo pred tem zavrnil pomoč iz Evrope za protipravno zaščito. Za to bi moral "letet".
Dodaj komentar