Poplave v Komendi odnesle občanu tudi 20.000 evrov in nekaj zlata! Išče se najditelj!

slika je simbolna

Poplave ne izbirajo. Deroča voda, ki je hudo prizadela tudi naselje Moste pri Komendi je občanu odnesla tudi 20.000 evrov in nekaj zlata. Obupani občan prosi za pomoč!

Kot piše portal Kamnik.info, občan iz Most pri Komendi, ki mu je med katastrofalnimi poplavami odneslo tudi prihranke, lepo prosi za pomoč pri njihovemu iskanju.

Z nekoliko nenavadno, prošnjo za pomoč, se je na uredništvo našega Kamnik.info, obrnil občan iz Most pri Komendi, ki so mu deroče vode, ki so poplavile Moste, poleg drugega odnesle tudi prihranke. Iz hiše v bližini Moto bara mu je namreč odneslo 20.000 evrov gotovine in dve zlati ploščici. Del prihrankov, in sicer okoli 2250 evrov je bilo že najdenih na cesti, ki gre iz Most proti Mengšu, večino prihrankov pa zaenkrat, žal, še ni bila najdenih.

Najditelju občan obljublja pošteno nagrado, vsem pa se že v naprej zahvaljuje za pomoč pri iskanju njegovih odplavljenih prihrankov. 

So pa nekateri v poplavah izgubil precej več, kot le svoj denar. Izgubili so svoj dom, nekateri tudi življenje, to pa je tisto, kar je največ vredno!

Povezane objave

Zmago Jelinčič se je pošalil iz Tanje Fajon! Je to njen diplomatski sprejem na Brdu?

Tako približno potekala “depolitizacija” in “osvoboditev” naše RTV? (video)

Tako je Žan Mahnič zaprl usta Leni Grgurevič (video)

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več