Išče se Ljudmila Novak? Izginila je iz lestvice najpopularnejših?

Ljudmila Novak in Milan Kučan

Kje je Ljudmila Novak?  Mnogi so se že ustrašili, da se je res kje izgubila. Krščanske Ljudmile, ki zagovarja evropsko ureditev LGBT, namreč ni več med najbolj popularnimi.

Ljudmile Novak ni več na lestvici najpopularnejših?

Ali je tranzicijsko omrežje prečrtalo evropsko poslanko iz vrst Nove Slovenije Ljudmilo Novak, ki bi bila rada vsem všečna? Če je bila v sredini julija v anketi Ninamedia še najbolj popularna političarka, je zadnja avgustovska anketa Mediane sploh ni zaznala med najbolj priljubljenimi politiki. Po drugi strani je po anketah Ninamedie še vedno v vrhu priljubljenosti. Pa naj razume, kdor more. Piše portal Nova24TV.

Tokrat očitno ne bo trkanja po prsih, češ, poglejte, jaz sem najbolj popularna političarka v Sloveniji. V bistvu pa nas res zanima, kdo bi za Ljudmilo sploh glasoval, če bi bile danes predsedniške volitve? No tako se je Ljudmila bahala v začetku meseca:

Ne smete pozabiti, da se tranzicijsko omrežje za svoje cilje ne bo odpovedalo Novakovi in so ji pripravljeni pomagati tudi pri kandidaturi za predsednico države prihodnje leto. “To pomeni to, da ta lestvica ni vredna nič. Naredijo arbitrarno. Kot kaže, so dali delat študentom in nekdo, ki to pogleda, če je pravilno za tranzicijsko levico, je bil na dopustu. V naslednji lestvici jo napovedujem zelo visoko, zato ker bodo to napako popravili,” je za portal Nova24TV izjavil profesor in analitik Boštjan M. Turk.

Se je pa razočarana Ljudmila s čudnim izgovorom že oglasila na twitterju:

Kako že pravi tisti pregovor? Lastna hvala, cena mala?

P.M.

Povezane objave

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?