Izpoved Mariborčana. “S hčerko so naju obkolili štirje tujci. Komaj sva jima ušla!”

Na družbenih omrežjih je danes eskalirala zgodba Mariborčana, kjer e opisal svoj primer srečanja s tujci na Lentu v Mariboru. 

Ne samo Ljubljana. Očitno se tudi po Mariboru ne moreš več mirno sprehajati, da kje ne preži nevarnost tujcev. Svojo zgodbo je na družbenem omrežju opisal Mariborčan, ki je ga ni bilo strah le zase, ampak tudi za hči. Po napisanem sodeč, se je neprimerni dogodek zgodil na brvi, na mariborskem Lentu.

Mariborčan je tako opisal svojo zgodbo (delno lektorirano): “Ejjj folk da jim mat… j. Greš na šetnjo v mesto z hčerko, hoče čez brv pa naju 4tujci obkolijo lepo stojijo ob ograji kak se približama, pa kot v filmu. Jo pograbim se derem. Leti nazaj, ker me je tujec že grabo po torbici zadnji cajt se mu strgam, pa letim za hčerko. Čisto adijo revica in kličem policijo.  Odgovorijo, da ne bodo šli pogledat naj počakam pa jim jih pokažem, pa s katere strani svsa prišla na brv. Kera brv, je blo prvo vprašanje? Ja samo ena je v Mariboru, kaj ima pomen s katere strani si prišel če si napaden? Mislim da cajt da si za pas nekaj damo. Ni več varno. Lepo, smo daleč prišli.”

Če opis dogodka drži, se ob tem seveda sprašujemo, ali je Maribor sploh še varno mesto za razne dnevne in nočne sprehode? Vprašanje glede tega dogodka smo poslali tudi mariborski policiji. Odgovore še čakamo.

Povezane objave

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bodo mariborski akvarij-terarij selili, kot je nekoč dejala Divjak Mirnikova, v “klinčevo” Bresternico?

Poglejte kako dobro na RTVS služijo nekateri. Posebej dopisniki in novinarske dvoživke

2 komentarja

Vipavec 2. 11. 2023 - 23:55
Res bo potrebno se osebno opremit za samo obrambo.
Ostri Franc 3. 11. 2023 - 11:26
To je šele začetek ,odgovorni ne bodo več mogli to zatušat.Narod bo pravico vzel v svoje roke.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več