Levim se meša? Krivec za vdor protestnikov na AC, leta 2021, predava o političnem ustroju države?

ZORAN STEVANOVIĆ, slika, družbena omrežja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kot bi se delali norca iz države in državljanov. Zoran Stevanović, ki so ga septembra 2021 krivili za nasilni vdor protestnikov na severno obvoznico, zdaj “predava” o političnem ustroju države?

Zoran Stevanovič, krivec za nasilne proteste v času epidemije, je svoje politikantstvo izrabil za svojo strankarsko reklamo. S stranko Resnica je tako želel priti v parlament, kar mu seveda ni uspelo. Policija je Stevanovića, v času nasilnih “anti korona” protestov sumila ščuvanja k uporu. Stevanović je bil tudi pridržan tako zaradi  dogajanja, kot tudi zaradi sodelovanja pri organizaciji protesta sredi septembra, ki so se sprevrgli v nasilne izgrede.

A glej ga zlomka. Sedaj nam prav ta Stevanovič predava o ustroju države. Piše portal Top news.si. Kaj nas želi Stevanovič prepričati v njegovih nastopih in predavanjih na družbenem omrežju X? Za njega je to kar imamo lažna demokracija in lažni vtis do odločanja. In kot ugotavlja, nobena politična stranka ne ponuja rešitve za prihodnost.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Očitno je prihodnost po Stevanovićevo nasilje. Nasilne demonstracije, ljudje na ulici, državljanska nepokorščina in podobno? To kar nam je pokazal skozi neprijavljene shode? Daleč smo prišli, da nam bo ravno Stevanović držal predavanje o političnem ustroju države.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

3 komentarji

Vipavec 3. 11. 2023 - 23:58
Glede na posnetek je vse res kaj je v ozadju se ne ve
Der Tegetthoff 8. 11. 2023 - 9:12
Cigan in lopov iz Krajna...
BOBUBOB 9. 11. 2023 - 8:41
Daleč smo prišli, da se mora najti nek Stevanović, ki si upa povedati, kar bi bilo treba že davno povedati. Kdo je za njim, je trenutno prav vseeno, saj trenutno dobro služi namenu - govoriti tisto, česar si tule nihče drug ne upa izreči. Pa četudi je morda levičar - saj smo med kovidom videli, kam nas je pripeljala samooklicana desna sredina oz. neortodoksni socializem. V razprodano in nedelujočo državo, polno migrantov, nedotaknjene mafije vseh barv in psihofizično zastrupljenih državljanov. Na čelu s pozicijsko in opozicijsko kamarilo, ki komaj čaka na novo priložnost, da še globlje zleze v r*t bruseljskim skorumpirancem.
Dodaj komentar