IZREDNA NOVICA! Ministrica za pravosodje, ponudila Golobu odstop.

Zoran Jankovič in Dominika Švarc Pipan v objemu, slika twitter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Končno se je spametovala. Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je predsedniku vlade Robertu Golobu ponudila odstop.

Z Golobom naj bi se strinjala, da bo ostala na položaju toliko časa, kolikor bo potrebno, da se nepravilnosti okoli nakupa stavbe za sodno palačo razčistijo. Predsedniku vlade je hvaležna, da ji je dal čas, da preveri in razkrije sume nepravilnosti na njenem ministrstvu, kar je po lastnih besedah storila prejšnji teden. Žal ji je, da ji vodstvo lastne stranke – SD-ja – te možnosti ni dalo. Piše MMC.

Dominika Švarc Pipan, katera je priznala objektivno odgovornost, nikakor ni hotela odstopiti, a se je za odstop na koncu le odločila. Užaljena ministrica je za sporni posel, pod katerega se je sama podpisala obtožila svojo stranko SD. Užaljena je dejala da jo  žalosti predvsem razumevanje demokracije kot nekega strankarskega vpletanja, ki naj bi bilo povsem normalno.

Si je pa očino Dominika Švarc Pipan očitno že našla novo službo. Objemčki z najbolj koruptivnim in nikoli obsojenim županom, očitno niso bili zaman? Ali pač! Se je pa na RTV Slovenija Dominika po levičarsko pošteno  zlagala. da SDS in SD odkrito paktirajo proti istemu cilju, da čimprej zaključijo zgodbo. Če drugega ne, skoraj že bivša ministrica ima bujno domišljijo.

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

2 komentarja

simon kovač 5. 02. 2024 - 17:03
😋
marker 6. 02. 2024 - 7:46
Zakaj je MOL v enem dnevu odstopila od predkupne pravice, Dominika?
Dodaj komentar