Policijska akcija v OŠ Logatec. Policisti sredi pouka odpeljali učiteljico

Včeraj, v ponedeljek dopoldan so v OŠ Logatec prišli policisti, vstopili so v zgradbo in odšli do enega od razredov. Tam so obzirno aretirali učiteljico, je poročala TV Slovenija.

Otrok, policisti  zavoljo aretacije niso vznemirjali, in učiteljica ni bila aretirana pred otroki. Ravnateljica pa nad akcijo policistov specialcev ni imela vpliva, dodaja TV Slovenija.

Akcija policistov naj bila povezana z aretacijami in hišnimi preiskavami, ki so jih prejšnji teden izvedli na področju PU Ljubljana in PU Maribor. Spomnimo: prejšnji teden so policisti na področju Slovenske Bistrice Maribora in še kje stopili na prste mednarodni organizirani kriminalni združbi.

 Prostost so policisti odvzeli 20 osebam. V okviru preiskave so razbili mednarodno organizirano kriminalno združbo, osumljeno neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Med prijetimi naj bi bil tudi znanec zaporov Kristjan Kamenik.

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

2 komentarja

Tone Novak 6. 02. 2024 - 2:35
Članica Svobode.
METALLICA 6. 02. 2024 - 4:26
Učiteljice pa le zaprite. Lepa gesta od policije. Pri dobrih plačaš še droge prodajajo. Vrhunsko. Odjamalci so pa blizu. Tu nekaj ni prav.
Dodaj komentar