Izredna novica. Zaradi volitev, na NPU podali naznanilo suma storitve kaznivega dejanja

SLIKA JE SIMBOLNA

Aktivni državljani Slovenije so na NPU podali naznanilo utemeljenega suma storitve več kaznivih dejanj v času državnozborskih volitev 24. aprila 2022.

Sum storitve kaznivih dejanj v času volitev

“Aktivni državljani Republike Slovenije smo bili v mesecu aprilu 2022 priča grobemu izigravanju in manipuliranju rezultatov državnozborskih volitev, s katerimi je dosežen rezultat volitev v prid ideološko levi struji, katere edini cilj je bila zrušitev vlade Janeza Janše.” So zapisali v naznanilu utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj po členu 154. in 155. kz-1 rs, ponareditev in prikritje listin o volitvah in ponareditev volilnih rezultatov.

Kot so v naznanilu zapisali aktivni državljani Slovenije ,  bilo ugotovljeno, da je bilo na voliščih ogromno nežigosanih volilnih glasovnic, glasovnic brez  žiga, kar izkazuje nezakonitost in neveljavnost teh glasovnic. Kot dokaz temu je sklep Državne  volilne komisije z dne 22. 4. 2022, ki izrecno navaja, da nežigosane nadomestne glasovnice  niso veljavne

Državna volilna komisija je celo na novinarsko poizvedbo odgovorila:  na vsaki glasovnici mora biti žig DVK, glasovnice brez žiga niso veljavne in niso uradne, glasovnice so (celo) ustrezno zaščitene in je moč takoj prepoznati kopijo, ki pa ni  veljavna; volivci lahko na voliščih glasujejo s svojim pisalom.Popolnoma v nasprotju s pravilnim in zakonitim delovanjem je ugotovitev in dejstvo, da na  nekaterih voliščih niso imeli kuvert primerne velikosti, v katere bi vstavili vse preštete  glasovnice po zaključku volitev, saj jih niso prejeli od DVK, zato so bili prisiljeni vse  glasovnice na koncu oddati kar nezapečatene brez kuvert, v nezapečatenih skrinjicah, katere  so odnesli pooblaščeni sodnici na Upravno enoto. Kako velika možnost manipulacije obstaja  v tem primeru, so lahko vsak sam predstavlja.  Tudi v evidenci Državne volilne komisije smo priča potvorjenim ali goljufivim rezultatom.  Uradno v volilnem okraju Slovenska Bistrica 7002 ni bilo niti enega glasu za DOM, a v resnici  je tam za DOM glasoval najmanj eden.

Volilni glasovi so se šteli tudi na tak način. Na volišču v volilnem okraju 4003, v volilni enoti  4000, v osnovni šoli Brinje, je volilni odbor ob oddanih 594 glasovnicah naštel neverjetnih  889 glasov, kar je jasno, da matematično ni mogoče. Skratka 592 veljavnim glasovnicam je  nepojasnjeno od kod, dodano še 297 glasov, kolikor jih je zapisanih ob Golobovem Gibanju  Svoboda.Tudi hranjenje glasovnic iz predčasnih volitev na volišču v Hočah pri Mariboru vzbuja skrb in  pomislek na neregularne volitve. Izpolnjene glasovnice so odgovorni člani volilne komisije tri  dni hranili, sicer zapečatene v skrinjicah, vendar nezavarovane, brez kakršnegakoli tehničnega  nadzora, v hladnih in temnih prostorih občine Maribor. Povsem mimo pravil. Naj spomnimo, na teh predčasnih volitvah je največ glasov dobila prav kandidatka Gibanja svoboda.

Na koncu Aktivni državljani Republike Slovenije pozivajo vodstvo in preiskovalce  Nacionalnega preiskovalnega urada, da temeljito preučijo in preiščejo naše naznanilo ter ukrepate v skladu z veljavno kazensko zakonodajo, saj je več kot evidentno, da so bile volitve  na tak ali drugačen nezakonit način nameščene in zrežirane za končnega zmagovalca.  

Povezane objave

Kmetje s traktorji na protest kar pred parlament. Shod tudi v Mariboru. #video #slike

Saj ni res, pa je! Z državnimi uradniki sestankuje Golobova ljubica in njen pes?

Upor slovenskih kmetov! Kje danes lahko pričakujemo protest s traktorji?

2 komentarja

Aljosa Fux 2. 06. 2022 - 9:47
Pa sej niste resni.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več