Izvršitelja hotela zarubiti avto. Lastnik ju je ubil.

policija-trak

Za posledicami četrtkovega streljanja na območju Šmarja pri Jelšah je ponoči v celjski bolnišnici umrla 42-letna pomočnica sodnega izvršitelja.

Ubil oba sodna izvršitelja

Po do zdaj zbranih obvestilih sta 27-letni moški in 42-letna ženska na naslovu bivanja 66-letnega osumljenca po odredbi sodišča nameravala opraviti rubež osebnega vozila, kar je razjezilo 66-letnega moškega, ki je med pogovorom odšel v hišo, se vrnil oborožen s pištolo in streljal nanju. Na kraju dogodka je že v četrtek umrl  27-letni sodni izvršitelj. Danes pa je umrla še njegova pomočnika. Dvojnega umora je osumljen 66-letni moški.

Policiste je o streljanju obvestila partnerka osumljenega v četrtek malo pred 18. uro. 27-letni moški je poškodbam podlegel na kraju dogodka, hudo poškodovano 42-letnico pa so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico.

Policisti so med preiskavo našli orožje, ki ga je osumljeni odvrgel po dejanju. Preiskava sicer še poteka. Moški bo kazensko ovaden zaradi suma storitve dveh kaznivih dejanj umorov. Za kaznivo dejanje je zagroženih najmanj 15 let zaporne kazni.

Povezane objave

Ustavno sodišče je dolgo pacalo, na koncu pa povedalo: “Janša je nedolžen!”

Golob nad svojega tovariša Kučana. Marta Kos brez podpore SD

Kandidat za predsednika države tudi Anže Logar?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več