Janez Janša: “Glas za listo SDS in SLS je glas srca in je glas razuma”

slika: SDS

Janez Janša je preko twiterja nagovorilje svoje sledilce : “Pravijo, da ni izbire. Na nedeljskih evropskih volitvah, namreč. A za človeka, ki se bori in ni vdan v usodo, izbira skoraj vedno obstaja.

Socialisti vedno ponujajo nekaj novega, progresivnega, naprednega, pravijo. Njihov kandidat trdi, da je treba razgraditi nacionalne države v Evropi in da bodo to dosegli s pomočjo migracij iz tujega okolja. V bistvu nam torej obljubljajo spopade, kulturni boj, nerede in terorizem. In na koncu uničenje slovenskega naroda. Lista Marjana Šarca je po slabem letu vladanja v sporih z vsemi sosedi. Eni so fašisti,drugi nacionalisti, tretje tožimo na sodiščih in četrti postavljajo notranjo mejo, ker mi ne čuvamo dobro schengenske meje. Ampak krivi so seveda Avstrijci.

Mi vemo, da Evropa pomeni trd boj za slovenske interese, pa tudi kompromise, povezovanje in sodelovanje. Dobra prihodnost za nas, Slovence, je lahko le v Evropi, ki ni razdeljena na vzhod in zahod. Slovenija lahko gradi mostove med vzhodom in zahodom, a vlada danes tega ne počne – niti do sosedov, ampak jih prej podira. Piše Nova24.tv.

Nagovor gospoda Janeza Janše najdete na spodnji povezavi:

Glas za listo SDS in SLS je glas srca in je glas razuma. Potrebujemo oboje. Bolj kot kadarkoli doslej. Izbira obstaja. Najdete jo pod številko 9. Skupaj smo močnejši.

Bog živi Evropo, Bog živi Slovenijo

M.G.

Povezane objave

Je to afera Nataše Pirc Musar, katera jo lahko stane kandidature za predsednico?

Javno mnenje! Anže Logar povečuje, Nataša Pirc Musar nazaduje. Kosova odpisana?

IZREDNA NOVICA! Rezultati volitev se ne ujemajo? Dejan Kaloh, med poslance?