Janković se je v petek menda ustrašil jeznih upokojencev in je stisnil rep med noge?

fotomontaža

Poulična Jankovićeva norišnica okoli prižiga lučk je spolitizirana do konca. Namesto župana je bil na prižigu lučk podžupan, namesto da bin smreko poimenovali po kašni slavni osebi, pa so jo poimenovali kar po premierjevi ljubici.

Norišnica v slovenski prestolnici, je letos še kako izrazita, saj je župan Janković še eden redkih, ki po zmagi Goloba na volitvah še vedno pleše. Obenem pa se ne ozira na druge, ampak s svojo levičarsko držo pelje prestolnico v pogubo?

Kar pa se tiče novoletne decembrskih zabav v prestolnici, pa ima nekdo, ki od zunaj pride v Ljubljano občutek, da je prišel v drugo državo in ne v Slovenijo. Na trgih predvsem hrvaška glasba (z izjemo Pogačarjevega trga) pa še okrasitev naj bi bila neka dobrodošlica tujcem (beri migrantom). A ob prižigu lučk v petek, 1. decembra, ni bilo župana Zorana Jankovića. Le zakaj? 

Kot piše portal topnews.si, naj bi se  Janković sinoči ustrašil jeznih upokojencev in zato zadolžil podžupana in Tinco za prižig lučk, trdi Pavel Rupar, ki je petkov protest organiziral tako, da je večina protestnikov odšla k “Zokiju” na svečano prižiganje prazničnih luči v Ljubljani. No ravno zaradi spolitiziranega prižiga lučk, pa nanj niso odšli mariborski upokojenci, ki so bili na protestu. Ampak so se raje odpeljali na Trojane, kot pa da bi prisostvovali prižigu lučk. “To je neokusno,” so dejali.

Tako je izgledala Ljubljana, ko so lučke prižgali upokojenci na shodu!

 

Povezane objave

Zmago Jelinčič se je pošalil iz Tanje Fajon! Je to njen diplomatski sprejem na Brdu?

Tako približno potekala “depolitizacija” in “osvoboditev” naše RTV? (video)

Tako je Žan Mahnič zaprl usta Leni Grgurevič (video)

6 komentarjev

mona lisa 4. 12. 2023 - 9:01
Zoki spok in še vlado vzemi zraven.
Darinka 4. 12. 2023 - 10:38
To prižiganje lučk v Ljubljani je izgubilo ves pomen teh praznikov . Upam , da se Miklavž in Božiček najesta čevapčičev in prebranca.
Exlevak 4. 12. 2023 - 11:08
....pa bosanskega lonca in srbske mučkalice....
Loko Poko 5. 12. 2023 - 1:55
Sam da je ne prizigajo desnuhi, logar je pa tudi jansev oproda, ki je kot kameleon. Ne grem vec na nobene volitve. Zoki se ni ustrasil upokojencev.
Zlatko Trebovšek 5. 12. 2023 - 5:47
Mariborčani so oziroma smo spoznali,da vse kaj se dogaja v Ljubljani je spolitizirano.
Dado 5. 12. 2023 - 6:45
HA HA HA... to pa je dober vic... Da bi se ljubljanski župan ustrašil peščice upokojencev, ki jo za nos vleče Rupar. Enostavno se mu ne da z njimi ukvarjat... Se mi prav smilijo ti ljudje, ki dejansko mislijo, da jim Rupar hoče dobro...
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več