Janša inštitutu 8. marec zaprl usta. Pekel je prazen, vsi vragi so tu!

Predsednik stranke SDS, Janez Janša, slika: Žan Janša

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Po tem, ko so ministrico Sanjo Ajanović Hovnik dobili na laži, ko je zapravljala davkoplačevalski denar, je danes odstopila.

Hovnikova  verjetno nebi, če jo k temu nebi prisilile, med drugim tudi “njene” leve navladne organizacije, med njimi tudi Inštitut 8. marec. Je šlo za spopad pri koritu, kot ugotavlja predsed nik stranke SDS, Janez Janša.

Prav zanimivo sporočilo so danes, še preden je odstopila ministrica Ajanović Hovnik, zapisali v inštitutu 8. marec: “Naša zaveza je imeti enake kriterije za vsako vlado. V Tarči so ministrici dokazali laž. Vedela je za prijavo zavoda svoje nekdanje poslovne partnerke. Že meseca maja je namreč podpisala priporočilno pismo za prijavo na razpis. Prijavo za tristo tisoč evrov, ki je bila uspešna šele po tem, ko je ministrica podpisala sklep za dodatna sredstva. Po razkritju dokumenta se je v oddaji posula s pepelom. Prav je, da naredi še naslednji korak in odstopi.”

Zanimiv boj na levi, oziroma bolje rečeno  nevoščljivost nevladnikov? No tako je predsednik stranke SDS, odgovoril inštitutu 8. marec: “Spopad pri NVO-koritu. Sedaj gre zares. Pekel je prazen, vsi vragi so tu[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Grožnja z interpelacijo je torej uspela. NVO-ji so skregani med seboj, Golob pa mora sedaj poleg ministra za naravne vire in prostor in ministrice za kmetijstvo, poiskati še nekoga, da bo vodil ministrstvo za javno upravo. Važno je da je s svojo ljubico, odpotoval v Španijo?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Poročil se je nekdanji skakalni šampion Cene Prevc. Imamo slike s poročnega slavja!

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

3 komentarji

Darinka 6. 10. 2023 - 17:45
Korita ostanejo, prasci pa se zamenjajo. Takšen je zakon hleva.
Vipavec 8. 10. 2023 - 1:53
In države Slovenije.
Pepe Vasjebe 13. 10. 2023 - 18:08
Janez, vragi so še zmeraj v peklu, sem gor pa je prišel sam hudič in se namnožil!
Dodaj komentar