Janša, se sprašuje: “Zakaj niste zaščitili včeraj posiljenega dekleta?”

slika je simbolna

Danes odmeva novica, da je bila včeraj v jutranjem času posiljena s strani migrantov še ena Slovenka. Policija, bi informacijo verjetno prikrila, če nebi urednik portala Spletni časopis Peter Jančič z vprašanji o posilstvu pritiskal na policijo.

Kot pravijo uradni policijski podatki, so do konca septembra migranti v Sloveniji (potrjeno) posilili 19 žensk, pred 14 dnevi še dve, včeraj se je zgodil še en napad. Pri tem je treba opozoriti, da policija o posilstvih in napadih nezakonitih migrantov posebej ne poroča. Če novinarji izvedo za kakšen primer, pa nato na policiji to potrdijo ali ovržejo.

Ob tem se je oglasil tudi predsednik največje politične stranke v državi, SDS, Janez Janša in zapisal: “Maroko je varna država. Tisti, ki odpira meje za take, je soodgovoren. Vas gledamo, Vlada RS. Še kdo verjame, da smo ob policiji “očiščeni janšistov” (beri: popolnoma podrejeni Golobu in globoki državi), pod to vlado  res varni?”

Sicer pa se je Janša spraševal, zakaj policija ni zaščitila ubogega posiljenega dekleta?

Prav zanimiva debata, pa je nastala v Šentjerneju, kjer so občinski svetniki zahtevali odgovore, kako bodo ob migrantih lahko prebivalci varni?

A dokler bomo imeli policijo, katere prioriteta je edino ta, da se očisti “janšistov” ne bo nič boljše?

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

8 komentarjev

Bepo 2. 11. 2023 - 13:52
Kaj nihče ne komentira? Smo vsi zadovoljni in varni? Ali smo oboroženi s spreji in elektrošoki, smo dogovorjeni o skupinski pomoči, nekateri temu rečejo domobranci ali branilci svojega doma in družine.
Čunga Lunga 2. 11. 2023 - 14:21
Edino možno in upravičeno je temu gibanju reči domobranci.
Čunga Lunga 2. 11. 2023 - 14:19
Danes janšisti,jutri pridejo na vrsto sami. Žal zaradi politične zaslepljenosti teha ne vidijo.
Slovenec 33 2. 11. 2023 - 15:09
Posilstva so posledice dejstva, ker so levuhi spustili živali, ki bi morale biti v kletkah in za ogradami med ljudi. To je zato, ker akcija veleizdajalcev slovenskega naroda in okupatorjev Slovenije o kontroli meje ni kontrola meje ampak ponovno podlo zavajanje že enkrat nategnjenih volilcev leteče podgane.
mona lisa 2. 11. 2023 - 15:10
Vsak ilegalni migrant je grožnja naši varnosti. To je tuja vojska ki z blagoslovom golobnjaka vdira v našo domovino in Evropo. To so vojaki, posiljevalci, paraziti, lopovi in teroristi. Ta drhal ni prišla delat ampak parazitirat, posiljevat in nas kasneje pobijat. Edina rešitev je z vojsko in orožjem zapret meje in začet TAKOJ Z REMIGRACIJO.DA BOMO LAHKO SVOJIM OTROKOM IN VNUKOM POGLEDALI V OČI.
Vipavec 3. 11. 2023 - 0:02
Prišli so razodevat islam in širijatsko pravo to so njihova predhodnica glavnina še prede. Adijo lagodno življenje v krščanski Evropi.
Darinka 2. 11. 2023 - 15:22
NIKA KOVAČ KJE SI ?
mona lisa 5. 11. 2023 - 3:54
Na toplem za naš denar uživa in se baše.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več