Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Vlada Roberta Goloba. slika je simbolna

Neumnostim Golobove vlade ni ne konca ne kraja. Prefrigana odločitev vladajočih, za tri nesmiselne referendume pa je ne samo Golobja neumnost, ampak način spletkarski manipulacije z volitvami.

DZ bo danes določil datum izvedbe treh posvetovalnih referendumov, o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, o uvedbi preferenčnega glasu in o rabi konoplje. Vlada spletkari, da bi morali biti referendumi skupaj z Evropskimi volitvami. Ravno referendum o konoplji, bi namreč na volišča tako pripeljal predvsem mlade. Tako bi na prebrisan način, kot ga znajo le levičarji, dobili na Evropske volitve mlade, ki bi se Svobodi in Levici lahko zahvalili za “travico” in obkrožili še njihove kandidate za Evropske volitve.Prebrisano, spletkarsko, ni kaj.

Normalnega človeka pa precej bode v oči tudi dejstvo, da je eden od referendumskih vprašanj tudi evtanazija, oziroma prostovoljno končanje življenja, ali kar, pomoč pri samomoru. Kot je zapisal Janez Janša: “Medtem ko Ustava RS jasno zapoveduje, da je življenje človeka nedotakljivo in temu pritrjuje tudi zdravstvena stroka, slovenski levičarji, zbrani okrog Goobove vlade, posnemajo Adolfa Hitlerja. Samo poslušajte razprave svobodnjakov.”

Pri nekom so se levičarski skrajneži pač morali učiti?

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

1 komentar

Dado 25. 04. 2024 - 4:48
Po vaše nas je torej 80% normalnih ljudi in 20% vas, SDS-ovcev... Pa, ja. Se kar strinjam... In Janša piše, da se nekdo zgleduje po Hitlerju? On, ki nam je za dve leti ugasnil demokracijo? Kar je definicija Hitlerjeve ideje.. Bravo, res...
Dodaj komentar