Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

Slika je simbolna

Očitno je ministrstvo Simona Maljevca zadolženo za potrato davkoplačevalskega denarja oziroma za polnjenje žepov pri članih Levice. . Tukaj so zneski, ki se višajo iz meseca v mesec. 

Na portalu Preiskovalno.si razkrivajo neverjetna dejstva potrate našega denarja za člane Levice iz ministrstva Simona Maljevca.

Žena poslanca Levice Maja Tašner Vatovec, ki je dobila službo pri ministru Levice Simonu Maljevcu, po naših informacijah je bil razpis pripravljen in razpisan prav zanjo, vsak mesec poleg svoje redne plače prejema še dodatke. Ko je prišla na ministrstvo na zaupanje, je bila po naših zanesljivih virih že uvrščena v 46. plus 5 plačni razred, zdaj pa je na delovnem mestu sekretar-vodja službe v 46. plačnem  razredu, s plačo 2688 evrov bruto.

A seveda se levičar ne zadovolji samo s plačo. Ona prejema prejema še dodatke. Prvi je dodatek za povečan obseg dela, ki ga prejme vsak mesec. In neverjetno. Januarja, Februarja in marca je prejela vsak mesec po 537 evrov. Ker pa to še ni dovolj dobi še 200 evrov dodatka, kot vodja notranje organizacijske enote.

Matej Tašner Vatovec in žena Maja, se napajata iz našega denarja

Seveda pa Maja Tašnar Vatovec, kateri se splača biti levičarka ni edina, ki služijo tako ali drugače. vodja kabineta Urška Pavlovič, dobi vsak mesec 441 evrov dodatka. Za “povečan obseg dela” dobiva dodatke tudi Gašper Skalar, ki je je na delovnem mestu sekretarja. Novembra 2023 je prejel 654 evrov dodatka, decembra 654 evrov, letos marca pa le 160€, očitno se ni veliko trudil? Dodatek prejema tudi Lana Gobec, vodja mednarodne službe, vsak mesec po 363 € dodatka, ker tako hudo in pridno dela?

Prav posebna pa je Ana Černe, generalna sekretarka, ki je izpadla iz parlamenta, a se za to ne sekira preveč, saj “cuza” davkoplačevalski denar. Poleg tega je privilegirana že s plačnim razredom. Kar v 56. plačni razred je uvrščena, dobi 3979 evrov bruto in vsak esec če 795 evrov dodatka

Seveda je spisek še precej dolg, tu so še Katja Simončič,z dodakom za marec 2024 327 evrov, Urška Honzak, ki je bila nekoč del Kordiševe frakcije, dobi vsak mesec 265 evrov dodatka. Je pa tu še nekdanji poslanec Primož Sitar, katerega poznamo po levičarskih neumnostih sredi parlamenta, ko je nosil majico s prečrtanim križem in napisom napisom Bed religion (“slaba vera”). Očitno on pozna le tisto vero, na bančnem izpisku. Sitarju korigirajo plačo, ker nima primerne izobrazbe. Vsak mesec od septembra naprej poleg redne plače prejme tudi 265 evrov. Za novo majico bo zagotovo dovolj.

Provokacija Primoža Sitarja

A pozor. Tu je višek cinizma, kot piše portal Preiskovalno.si. Direktorica direktorata za dolgotrajno oskrbo Mateja Nagode je rekorderka. Ne seveda po delu, ampak po prijetem dodatku za delo.  Letos je prejela kar po 860 evrov dodatka. Anita Jacovič, vodja sektorja za dolgotrajno oskrbo, pa je ob redni plači prejela mesečno po 581 evrov dodatka.

In ljudje se sprašujejo zakaj je bilo sploh potrebno to ministrstvo in zakaj v Levici veselo kimajo Golobovim vragolijam. Sedaj je znan tudi odgovor!

več na PREISKOVALNO.SI

Povezane objave

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

3 komentarji

Dado 25. 04. 2024 - 4:51
HA HA HA... V bistvu se vam moram zahvalit za dnevno dozo smeha, ki jo dobim tu... "ko je nosil majico s prečrtanim križem in napisom napisom Bed religion (“slaba vera”)" 1. Ni pisalo Bed religion (kar v bistvu ne bi bilo slabo), ampak Bad religion... 2. To ni nikakršna provokacija, ampak je majica z imenom punk skupine, ki se, pazi zdaj to, imenuje Bad religion...
METALLICA 25. 04. 2024 - 7:08
Meni se pa ta članek zdi zanimiv zaradi tega kako si svinje komunistične nakazujejo naš davkoplačevalski denar. Vedno ko so pri koritu kradejo lažejo...... Zato narod na volitve in volit edino pošteno stranko SDS. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Slovenija moja dežel.
Milanče 26. 04. 2024 - 0:58
Samo butasti levi aktivisti so tako butasti da se izpostavljajo z butastimi levimi parolam in raznimi gestami,ki ne sodijo nikamor.In pa ja,kraja in laž je njihova največja vrlina.A si predstavljate,da bi tile posrački imeli še moč,kakršno so imeli po petinštiridesetem....No coment....
Dodaj komentar