Je Golob podaljšal bolniško, da bi se posvetoval, ali se mu še splača biti premier?

Robert Golob, slika: zajem videa

Naša vlada skupaj z Golobom tone vse nižje. Raziskave javnega mnenja Vlado potiskajo vse nižje, tudi stranka Gibanje Svoboda nima več nobenega pravega dometa.

Upadanje moči Svobode Roberta Goloba in Nove Slovenije Matej Tonina, hkrati pa rast SDS Janeza Janše in SD Tanje Fajon potrjujejo da Svoboda  tone.  Del volilnega telesa, kot ugotavljajo pri Spletnem časopisu, tako se zdi, Goloba vara s SD, ki za Svobodo zaostaja vse manj. Del pa se je preselil med tiste, ki ne vedo, kaj bi ali pa nočejo nobene stranke. Obsežno dogajanje na priljubljenosti, pa kaže tudi, da je premier Robert Golob zgrmel tudi na vseh lestvicah popularnosti politikov.

Po operaciji kile pa si je predsednik vlade Golob, vzel še nekaj dni premora, da vidi, ali ima še smisel voditi potapljajočo ladjo. Piše portal Požareport. Tako naj bi Golob minuli teden “klical naokoli” za podporo centrov moči tranzicijske levice (oziroma stricev iz ozadja), nazaj pa dobil ultimat, da mora odrezati Vesno Vuković (nepriljubljeno generalno sekretarko GS), Damirja Črnčeca (državnega sekretarja na ministrstvu za obrambo) in tudi – Žigo Debeljaka, predsednika uprave Slovenskega državnega holdinga. 

Se je pa začelo nabijanje Gibanja Svoboda obcestnimi plakati in hvaljenje s strani nacionalne televizije. Tako smo lahko po Sloveniji opazili jumbo plakate Svobode z napisom: “Izboljšali smo kakovost življenja ljudi!” 

@portal.emaribor

♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

 

 

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

8 komentarjev

Darinka 29. 11. 2023 - 2:59
Ja mojo "kakovost " življenja so zelo izboljšali. Že od samega začetka vladanja te koalicije me je neizmerno strah. Ne počutim se več varno v tej državi v kateri nam vladajo nesposobni lažnivci z podporo starih komunistov, ki vlečejo niti iz ozadja.
Čunga Lunga 29. 11. 2023 - 15:14
Popravek:ki vladajo iz ozadja.
mona lisa 29. 11. 2023 - 6:01
Ko odpre kljun Golob še zlaže, ko odprejo usta poslanci koalicije lažejo v eno in kot da nismo že siti vseh teh laži pride še jumbo plakat z gromozansko lažjo. Komu se je življenje izboljšalo? Vladi ki hiperaktivno krade, laže in zavaja, nevladnim organizacijam ki dobivajo ogromne količine denarja za mlatenje prazne slame, podpornikom te vlade, komunistov in ritoliznikom. Navadnim državljanom pa se je življenje zelo in grozljivo poslabšalo. Plače iste, penzije vedno manjše glede na Dragonjo(ljudje po 40 letih poštenega dela nimajo že skoraj za kruh in
mona lisa 29. 11. 2023 - 6:07
In ljudje glede na draginjo nimajo za kruh. Ti lažnivi golobovci pa v posmeh nalimajo takšen plakat. Sramota to je pljunek v obraz vse poštenim Slovencem. Golobisti in lopovski komunisti nimate niti kančka sramu. Prekleti bodite da unčujete Slovence. Da ne govorim o varnosti. Vsak teroristični in posiljevali migrant vam je več vreden kot lastni ljudje. To lepo dokazuje tudi Musarčka ki pomiloščuje tujce ki so kriminalci. Zadnji čas je da ljudje spregledajo in se upremo. DAJTE LJUDJE ZBUDIMO SE IN REČIMO NE KRAJAM IN OGROŽANJU VSEH NAS.
branči 29. 11. 2023 - 7:06
zelo so izboljšali kakovost življenja! končno sem si lahko privoščil gumi lepilo, da sem zakrpal svoje iztrošene #borovo patke" zelo sem hvaležen vladi, da mi ni reba hoditi bos!
Čunga Lunga 29. 11. 2023 - 15:16
Sploh ne vem ,da bi bil Holob kdaj priljubljen. Toninu z njegovimi rdečimi strici ,bo pa v peklu mogoče odpuščeno.
Vipavec 29. 11. 2023 - 23:47
Sami sebi so izboljšali življenje na račun Slovencev do kdaj bodo Slovenci še podpirali to rdečo bando. SLOVENCI KDAJ SE BOSTE ZBUDILI IN ZJUTRAJ UDARILI PO MIZI IN REKLI ZDAJ JE PA DOVOLJ UNIČEVANJA SLOVENIJE.
Ferlič Milan 30. 11. 2023 - 0:39
Marš holazen.....pravkar sem dobil izboljšanje 12celih€.......MVJ
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več