Je to afera Nataše Pirc Musar, katera jo lahko stane kandidature za predsednico?

Nataša Pirc Musar, slika družbena omrežja

Portal Reporter (začuda) razkriva morebitno afero Nataše Pirc Musar. Zaračunavala naj bi pravno svetovanje Rdečemu križu, katerega predsednica je bila.

Pirc Musarjeva je bila pred leti tudi predsednica Rdečega križa Slovenije, leta 2016 pa je podala odstopno izjavo. V nedavni izjavi za portal N1 je povedala, da je takrat Rdeči križ dobro sodeloval tudi s Karitasom. Rdeči križ je po njenem odhodu sicer ostal še naprej “rdeč”, novi predsednik je takrat postal Dušan Keber. A je zanimivo neko drugo dejstvo. 

Reporter poroča, da bi Pirc Musarjeva morala biti v kazenskem postopku – v imenu svojega zasebnega zavoda Info Hiša naj bi namreč Rdečemu križu Slovenije izstavila fiktivni račun za pravno svetovanje. Že pred meseci pa smo povzeli informacije Požareporta, da iz ljubljanskega vrtca Najdihojca naprošajo starše, naj donirajo denar za igrače, hkrati pa odvetnici Nataši Pirc Musar plačujejo 200 evrov na uro. Njeno ravnanje se nikakor ne ujema z njenimi besedami, češ da naj bi bila kot predsednica moralna avtoriteta.

Nenazadnje se Pirc Musarjeva zelo rada spotika tudi ob medije, ter jih žali. Tako je obtožila portal Mariborinfo.com, da je Janševo trobilo. kasneje se je za besede opravičila in pridevnik TROBILO, namenila našemu portalu e-maribor.si. Za njeno opletanje z jezikom se našemu portalu (še) ni opravičila. Za portal Siol.net je tudi izjavila, daq določeni mediji kupujejo medijski miri, ki ga po njenem mnenju prakticirajo portali Požareport, Nova24TV, Reporter ter portal Necenzurirano. zaradi te izjave si je Musarjeva nakopala tožbe omenjenih medijev.

Ji bo zaradi nove afere podpora še dodatno padla?

Povezane objave

Streljanje sredi Fužin. Napadalec ubil dva človeka, na koncu si je sodil sam?

Pozor! Od polnoči dalje bosta dizel in bencin ponovno dražja

Generalni direktor RTV: “Ustavno sodišče je podleglo pritiskom vlade?”

2 komentarja

mona lisa 16. 08. 2022 - 14:08
Upam da imajo nekateri še vsaj kanček pameti in ne volijo te pokvarjenke. Edini sposoben je Logar.
Djuro Sumar 19. 08. 2022 - 8:05
Vsekakor jo bom volil, vsekakor je treba enkrat dokončno obračunati z janšisti.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več