Sprenevedanje Bešič-Loredana. Jelka Godec mu je povedala kar mu gre

Prav zanimiva je bila včerajšnja Tarča, kjer se je zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan spotikal ob svojih izjavah. Poslanka SDS Jelka Godec mu je povedala kar mu gre.

Zdravstvo je ena najbolj pomembnih tem današnjega časa, a se očitno zdravstveni minister tega ne zaveda. Še več, za nastalo situacijo v zdravstvu se ne čuti odgovornega. Poslanka SDS, Jelka Godec, je zdravstvenemu ministru, navrgla nekaj dejstev o dr. Eriku Breclju, ki vodi strateški svet  pri Golobovi vladi. Brecelj, naj bi namreč v eni od izjav pred mesecem dni dejal, da se on s korupcijo ne sme ukvarjati, ker mu je tako rekel Glas ljudstva. “Sedaj pa vprašanje, veliki borci proti korupciji in talo najprej kako bo s tem?” Je Godčeva vprašala ministra za zdravstvo.

Minister Bešič-Loredan, se izgovarjal da tega dr. Erik Brecelj sploh ni izrekel. No, laž ima kratke noge, tudi pri Golovih izbrancih. Temu priča tudi spodnji video posnetek:

Ob koncu oddaje je Jelka Godec ministru poklonila končna poročila preiskovalnih komisij državnega zbora o korupciji v zdravstvu in zaželela vso srečo pri implementaciji analize. Čeprav je bila komunikacija v oddaji med ministrom in poslanko na trenutke precej napeta, ji je Bešič Loredan na koncu podal roko in se ji kislo nasmehnil.

video: Tarča / RTV

 

Povezane objave

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!