Kako je Jelka Gorec zaprla usta poslancu SD Matjažu Nemcu?

Matjaž Nemec, slika: Demokraciija

Intelektualec, da mu ni para, Matjaž Nemec, se je spet opekel, s svojimi neumnostmi na družbenih omrežjih. Tokrat mu je usta zaprla kar državna sekretarka Jelka Godec.

Jelka Gorec zaprla usta poslancu SD Matjažu Nemcu?

Matjaž Nemec je spet imel spet  svoj dan za ustvarjanje nebuloz. Tokrat so ga motile slabe številke obolelih s koronavirusoim. Res je, številke so zelo slabe. A namesto, da bi kot poslanec storil plemenito dejanje in ljudi ter svoje člane pozval k cepljenju, je raje pokritiziral vlado. Tako je zapisal: “Ko ekipi ne gre, zamenjaš trenerja, vsaj tako je v športu, pa tudi v demokraciji!”

Sicer pa je bila ekipa, kateri ni šlo res zamenjana. V tisti ekipi je bila tudi stranka SD, sicer, kot najšibkejši člen in ni pokazala prav ničesar. Še več, znana direktorica NIJZ “kihajte v rokav” Nina Pirnat, je bila prav tako zamenjana. Njene neumnosti si lahko pogledate v spodnjem videu.

Največji absurd vsega skupaj, pa je ta, da o širjenju koronavirusa govori prav vidni član stranke SD, stranke, ki je javno hodila na proteste in rušila napore vlad, ki se trudi zajeziti koronavirus. 

Je pa usta Matjažu Nemcu zaprla kar državna sekretarka vlade, Jelka Godec:

In če bi razmišljali, kot ponosni nasledniki zveze komunistov, bi lahko dejali: “Ko ekipi ne gre, ubiješ trenerja, vsaj tako je v komunizmu!”

P.M.

 

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

2 komentarja

Dada 30. 10. 2021 - 9:58
Spet si SDS domišlja... TO JE BOLJ REALNO Kučanova zaušnica Janši in vladi: Volitve bodo odločale o povratku demokracije
Čakija Noris 30. 10. 2021 - 11:16
Tipični podpornik rdeče golazni. Neumen, kot noč. Zaušnica vladi od škrata iz Murgelj? Predsednik CK KPS nam bo razlagal o demokraciji? Pezdeta posrana rdeča,,
Dodaj komentar