Kandidat za ameriškega predsednika demokratov, človek. ki je prijateljeval s Titom?

Tudi Američane čaka komunistično obdobje in razmišljanje po socialistično? Tako bi lahko dejali, če bi na letošnjih volitvah za ameriškega predsednika zmagal Joe Biden, kandidat demokratov, ali po naše levičarjev.

Joe Biden, (komunistični) kandidat za predsednika Amerike?

Demokratska stranka je v torek uradno sporočila, da bo njen predsedniški kandidat na predsedniških volitvah, ki bodo 3. novembra, Joe Biden. Čemu Biden, ki bo tokrat izzval ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ni primeren za predsedniškega kandidata najbolje priča podatek, da se je ta v preteklosti kot senator udeležil pogreba zloglasnega Edvarda Kardelja, ki je iz Beograda ukazoval množične zunajsodne poboje leta 1945.

Joe Biden, ki ga aktualni predsednik Donald Trump označuje kot “nemočno lutko” radikalne levice, se je mudil na pogrebu Edvarda Kardelja – ideologa propadle socialistične Jugoslavije, nosilca nove marksistične misli in enega glavnih avtorjev jugoslovanske ustave, ki je umrl 10. februarja leta 1979. Sodeč po zapisanem v zahvali, ki jo je naslovil na tedanjega jugoslovanskega voditelja Josipa Broza Tita, je mogoče sklepati, da se je med obiskom v Jugoslaviji počutil več kot odlično in dobro sprejeto.

Za Američane bi bilo res malo čudno, če bi za predsednika izbrali nekoga, ki je prijateljeval s komunističnim diktatorjem!

MGPovezane objave

Tragedija! V helikopterski nesreči sta umrla predsednik Irana in njihov zunanji minister.

Nov preobrat pri izginotju male Danke. V avtu, ki naj bi jo povozil, niso našli njenih sledi

Šokantno odkritje. Brat, osumljenega za umor male Danke, v priporu ni umrl naravne smrti