Kdo je tu nor? Gibanje Svoboda leto končala z 868 tisočaki minusa?

Svoboda Radenci, slika družbeno omrežje

Kaj se je zgodilo od tiste famozne Svobode, ki je obljubljala mleko in med. Ko so po Golobovih taktih plesali vsi levi navdušenci? Ko je Golob pozival Janšo, naj gre v “penzijo”?

Po dveh letih obstoja stranke Svoboda, je ostala samo še bleda senca tistega, kar le leva politična opcija skušala prikazati kot nekaj zmagoslavnega in dobrega za našo državo. Danes imamo le še visoke cene, vse več revežev in poln koš afer, ki jih z dneva v dan povzročajo nesposobni ministri.

Prav zanimivo. Zadnje objavljeno letno poročilo razkriva, da je bilo leta 2022 še 3500 članov, ki so jih pridobili po pripojitvi LMŠ-ja in SAB-a (pojavljajo se celo namigi, da se je članstvo prepolovilo), leto pa končali s kar preko 868 tisočaki minusa, s čimer postajajo podobni Socialnim demokratom. Prav tako v slamnati stranki opažajo svojo šibkost na terenu, kjer se nameravajo okrepiti.

V stranki in izven nje je zaznati veliko nezadovoljstva. Glavno jedro spotike pa generalna sekretarka Svobode Vesna Vuković. Veliko slabe volje je moč zaznati tudi v nekaterih lokalnih odborih. Slamnata stranka sicer premore 91 odborov (skupno pokrivajo 123 občin, nekateri med njimi tudi po več). Najbolj škodljivo za Svoboda pa je kar sama Svoboda, ki ljudem ni zmožna zagotoviti dostojnega življenja.

Med tem, ko se stranka komaj rešuje iz blata, v katerega je zabredla, pa Robert Golob s svojo ljubico raje dela “selfije”!

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

5 komentarjev

tomven 29. 02. 2024 - 10:48
Golob je mentalno nedonošenček.. naj pogleda, kake fotke njegova konkubina pošilja v eter. Norca se dela iz njega. Že ve zakaj.....
Exlevak 29. 02. 2024 - 11:20
Slovence ne skrbi stanje potopljenega golobnjaka,skrbi nas potapljanje države,katero vodi isti nesposobni osebek,kot tisto instant "stranko"....
Dado 1. 03. 2024 - 13:41
Ne, ne... To vas skrbi samo tistih 20%. Ostale nas je skrbelo prej, od leta 2020 do 2022..
Stane Rauh 8. 03. 2024 - 11:25
vasše vedno ne skrbi..:??? Vas bo pričelo kar kmalu skrbeti...A misliš, da je Golobnjak kradel, da bo vas futral...???'
Stane Rauh 8. 03. 2024 - 11:23
Kaj se spravljate na Svobodo...Oni imajo še vedno podporo , posebej tukaj na družbenih omrežjih...Sploh pa selfiji z Golobom in njegovo kurbeTino, so najbolj zaželjen material....
Dodaj komentar