Ko “primitivni” Kučan v gostilni ogovori direktorja TV Slovenija

Milan Kučan, "borec" z najvišjo pokojnino!"

V gostilni srečati nekdanjega predsednika Slovenije in zadnjega šefa komunistov ni kar tako. Nekaterim se je očitno po tem, ko so se zastonj mastili v Planici, prileglo še kosilo.

Za Kučana, ki živi še stare čase, ko so se mu vsi klanjali in nosili k mizi hrano, so dnevi, ko je v Planici praznik nekaj posebnega, saj ga, tako kot vedno čaka poseben VIP prostor. Tam naj bi se jedlo in pilo vse, kar ti srce poželi.

Zato očitno ni nič čudnega, če je Kučan zavil tudi v bližnje Rateče v gostilno, a je tam na njegovo veliko žalost, srečal direktorja TV Slovenija Uroša Urbanijo, ki pa (ker ni nastavljen od levih), mu ni bil preveč všeč. Tako da je zadnji komunist v vsem blišču pokazal tudi svojo primitivnost.

Tako je zapisal Urbanija: “Srečam pri vhodu v gostilno v Ratečah Milana Kučana. Ker je star, mu pridržim vrata. On pa me vpraša: a vi ste še na prostosti. Začuden ga pogledam in vprašam, če je on še na prostosti. Odgovori mi, da ja. In jaz njemu: potem sva oba še na prostosti.”

Če bi Slovenija bila prava demokratična država, se Kučan zagotovo nebi kar tako svobodno sprehajal po Sloveniji. So bili pa tudi odzivi na družbenih omrežjih še kako zgovorni.

Kot je pisalo na enem transparentu, iz včerajšnjega shoda upokojencev: “Murgle so nam vsem v pogubo?”

Povezane objave

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

4 komentarji

Bepo 1. 04. 2023 - 3:58
No ja za 1 april je vse dovoljeno.
Dromla 1. 04. 2023 - 6:46
Ali ne berete naslova, od leve proti desni: Uroš Urbanija . Mar 31, 2023? Ali spodaj čas njegove objave: 5:38 PM . Mar 31, 2023? :)
Janko Lisjak 1. 04. 2023 - 5:04
Zato ker je Urbanja kulturen sedaj blati ljudi na twiterju, kakšen bebec, resnice pa itak ne bomo izvedli, kar se pavprašanja tiče pa stoji čisto na mestu
Metod Kvargl 4. 04. 2023 - 1:26
Članek je namenjen blatenju g. Kučana. Ne maram ga, a Urbanija je ksiht, ki me vseeno bolj motivira kozlati.
Dodaj komentar