Koliko denarja je od države, kapnilo za društvo Mladi plus, Tee Jarc?

Slika: facebook

“Ko bom velik bom imel nevladno organizacijo!” To je danes nov hobi za  tiste mlade, ki nebi nič delali, a bi se napajali iz državnega proračuna. 

Kar 681.335,76 evra od države za sindikat Mladi plus

Tea Jarc, danes levičarska sindikalistka, nekoč “Soroseva štipendistka” in asistentka Iva Vajgla v Evropskem parlamentu je  ena glavnih promotork petkovih kolesarskih mitingov. Mojstrica podvajanja resnice, zavajanj in “učiteljica” zmerjanja drugače mislečih. 

Je pa dobro biti danes vodja nevladne organizacije, še posebej če te država hrani, a se kljub temu naslajaš po njej. Sindikat Mladi plus, famozne Tee Jarc je od države do danes dobilo že neverjetnih 681.335,76 evra. Največ denarja sindikat prejme od MINISTRSTVA ZA IZOBRAŽEVANJE, ZNANOST IN ŠPORT, URADA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA MLADINO in to kar 329.854,38 evra in od MINISTRSTVA ZA IZOBRAŽEVANJE, ZNANOST IN ŠPORT kar 321.707,16 evra.

Zanimivo je, da je Tein sindikat dobil največ denarja konec leta 2016 in leta 2017 v času vlade Mira Cerarja, takrat je društvo prejelo dva velika zneska 67.888.52 evra in 100.638.97 evra. Očitno je potrebno dati nevladnim organizacijam denar, da ostanejo tiho. Prejemke sindikata Mladi plus si lahko ogledate TUKAJ!

Sicer pa, je Tea Jarc nekoč zapisala, da prejema iz sindikata Mladi plus le minimalno plačo. Očitno pa je to dovolj da si lahko privošči eksotične Maldive. Pesek, morje turkizne barve, koktejli, To je res nekaj kar si sicer ne more privoščiti nekdo z minimalno plačo, razen če nima kakšnega ” socialističnega” botra.

Ni nam sicer jasno, kaj se učijo in kaj delajo v Sindikatu mladih? A so očitno vpitje, zavajanja, udrihanje po vladi, zasledovanje, grožnje, smetenje in še kaj v njihovih genih, ali pa so se to starši učili v prejšnjem režimu in to prinesli na svoje otroke. In da ne boste mislili, da pod to vlado Janeza Janše sindikat mladih strada? Od junija 2020, torej v času vlade Janeza Janše je sindikatu na račun kapnilo približno 230.000 evrov. Verjamemo pa, da je pri tem ostal tudi denar za na Triglav.

P.M.

 

Povezane objave

Prava drama, kot v filmu. Primorec grozil, da se bo razstrelil. Pogajalci in policisti na delu! #video

Novi svet RTV po poti Severne Koreje? Prepovedali bi snemanje, komentiranje, tvitanje in še kaj?

To so nam prikrivali? 17-letni Migrant v Cerknici posilil 78-letno ženico

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več