KPK začela preiskavo zaradi državnih milijonov za Arsenovičev zasebni hotel?

Saša Arsenovič, Gotof je

Več kot 1,8 milijona evrov proračunskega denarja proračunskega denarja, za Arsenovičev zasebni hotel, ki ga načrtuje na Lentu, je pod lupo KPK.  Arsenovič je namreč državni funkcionar, oziroma župan v tem istem mestu, Mariboru, kjer naj bi gradil zasebni hotel. 

Kot piše Požareport, So na KPK  potrdili, da so v tem Arsenovičevem primeru “uvedli predhodni preizkus“, a nam zato “več informacij trenutno ne morejo posredovati oziroma se do primera ne morejo vnaprej opredeljevati“. In dodajajo, “da lahko o kakršnih koli sumih odklonskih ravnanj z vidika naših pristojnosti govorijo šele, ko zberejo dovolj dokaznega materiala za uvedbo preiskave. V primeru suma kaznivega dejanja, povezanega s korupcijo, pa je za to pristojna policija“.

Glede na odgovor KPK-ja je slutiti, da s tem primerom šušmarjenja z državnim denarjem za zasebni posel funkcionarja ni narobe popolnoma nič, tako, kot Janković v Ljubljani je očitno tudi v Mariboru Arsenović zaščiten pred vsemi. Spomnimo se, kako je lani Arsenovič poškodoval mladoletnega otroka, pa se ni zgodilo popolnoma nič.


Sedaj je znano, zakaj so se v Mariboru dobili Han, Golob in Arsenovič?

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

7 komentarjev

Simon Kovač 7. 09. 2023 - 5:19
In seveda nič ne bodo našli, ker je naš.
Darinka 7. 09. 2023 - 7:23
KPK je nevreden zaupanja .
Čunga Lunga 7. 09. 2023 - 13:52
Predhodni preizkus,bo zagotovo spodletel.
ara 8. 09. 2023 - 8:46
Han je že dobil, da je sploh dal. KPK se bo samo malo sprenevedala, kot po navadi.
Robi 9. 09. 2023 - 2:19
Nič novega ,tudi od poplav so si nagrabili denarja , za ostarele ni denarja ,nevladnim organizacijam ,beguncem, županom in njihovim postreščkom se pa deli , Tudi v Jugi je šola Kumrovec odpirala privilegije ,
Robi 9. 09. 2023 - 2:24
Gospod je ugotovil da je država kriva ker je dala denar za njegov hotel, nič novega poglejmo Jankoviče in njihove privilegije , škoda denarja za KPK
mona lisa 9. 09. 2023 - 10:03
Če si njihov in si proti Janši lahko vse. O KPK pa tako ni vredno besed. Mafija ima državo. Krivi pa so butasti volilci ki ti volijo.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več