Leva kultura ob avtocesti! Janša “govno” in kljukasti križi

Levičarski psihopati pritiskajo svojo sovražnost na vsakem koraku. In na vseh možnih načinih v državi.

Levičarski psihopat s sovražnim napisom

Pri sovražnosti, ki jo levičarji proizvajajo niso same. Za njimi stoji tožilstvo, mediji in celo policija. Zelo redko je kakšna kazenska ovadba izmed tisočih, ki bi padla na plodna tla. Je pa zanimivo, da levičarjem za zganjanje svoje sovraštva pride pod roko prav vse.

Tako se je ob avtocesti Ljubljana – Vrhnika pojavil napis na jumbo plakatu: JANŠA GOVNO in kljukasti križ. Kot je zapisal Jože Biščak: “Obsedenost z Janezom Janšo očitno ne pozna meja in je že psihopatska.”

Sovražnost očitno ne pozna ne kraja ne lokacije. Krivca seveda policija ne bo odkrila?

PM

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

1 komentar

Vlado77 28. 04. 2021 - 12:31
Policija mora to kaznovati. Taki plakati niti niso poceni. Pomeni, da za tem stoji nekdo ali organizacija. Po mojem SD. Pomebno je tudi kdo je lastnik parcele in po mojem storilca ne bo težko najti niti organizatorja. Kljukast križ zraven PV je kaznivo in ne gre za svobodo govora
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več