Levi psihopat na tviterju užalil celo umrlo Patricijo Šulin!

Na družbenem omrežju twitter najdemo tudi takšne in drugačne profile, ki skušajo s svojimi neumestnimi pripombami izliti svojo jezo in sovraštvo do drugače mislečih. A poglejte to sovražnost lažnega profila z imenom Simeon!

Twitter profil simeon želi očitno svoje “flustracije” izliti ne neverjetno sovražen način. Kot nekakšen psihopat, ne samo da žaljivo piše o stranki SDS in predsedniku Janezu Janši, najde tudi druge načine kako škodovati ali omadeževati drugače misleče. 

Neverjetno je, kaj si je ta lažna oseba simeon, ki po vsej verjetnosti prihaja iz Celja, sploh dovolil napisati. Čeprav je očitno na pol pismen. Poglejte si nekaj njegovih nedoraslih žaljivih tvitov, zrelih za kazenski pregon:

Tako zaničljivo se je oseba spravila na včeraj umrlo Patricijo Šulin. Res neverjetno, kaj je zapisal: “LEP DAN ZA SLOVENCE-FLIKNALA SDS-ovka EDEN MANJ,PATRICIJA SULIN.ZELIM JI OD SRCA DA TRPI V PEKLU ,KOLKO JE HUDO NAREDILA SLOVENSKEMU NARODU-SAJ OD SDS NEMORS PRICAKOVAT KAJ LEPEGA DA STORIJO .-DOL Z SDS!”

Očitno osebi ni všeč niti župan Celja, poleg tega pa iz zapisa veje želja po smrti: “SAJ ZUPAN CELJA JE VELIKI PODPORNIK-LOPOVA JANEZE JANSE DIKTATORJA IN SVETOVNEGA KRIMINALCA SDS STRANKE KI NESPOSTUJE KAJ JE SVETO,SAMO DA SE NJIMI POLNIJO ZEPI.SMRT SDS IN JANSI ZELIM OD SRCA.”

Takim psihopatom, ki se skrivajo za lažnimi profili zagotovo ni mesta na svetovnem spletu, še manj pa slovenski družbi. Zato res upamo, da bo policija raziskala obstoj takšnih in drugačnih “izmečkov” in bo temu primerno tudi ukrepala. Očitno bo za takšne primere potrebno zgraditi še kakšno bolnišnico v Polju.

P.M.

Povezane objave

Posnetek, ki je obnorel družbena omrežja. Ivani za 90 let, vse najboljše zaželeli s harmoniko!

SRAMOTA! To je Stojmenova Duh počela včeraj med interpelacijo?

Zala Klopčič se je z videom odzvala na napade portala Oštro in RTV