SRAMOTA! To je Stojmenova Duh počela včeraj med interpelacijo?

Ena najbolj nesposobnih ministric v Sloveniji, Emilija Stojmenova Duh, se je včeraj na interpelaciji očitno dolgočasila. 

Interpelacija Stojmenove Duh je včeraj pokazala, da so jo strankarski partnerji zaščitili, drugače bi odletela, kot je dolga in široka. To pa je slabo ne samo za Slovenijo, ampak tudi za davkoplačevalski denar. Saj bo ministrica še vedno lepo zapravljala naš denar za neumnosti.

Se je pa ministrica med razpravo o interpelaciji včeraj kar malce dolgočasila. Očitno se je “čefurka”, kot sama sebi pravi, odločila, da bo malo počistila svoje X omrežje in si zagotovila 100% podporo vsaj na družbenih omrežjih, kjer se bo potem lahko smehljala, ko jo bodo vsi hvalili.

Tako je Stojmenova-Duh, verjetno iz čistega dolgčasa med interpelacijo blokirala tiste ljudi, kateri ji niso naklonjeni. Med drugim tudi naš medij e-maribor.si, novinarja Bojana Požarja, Edvarda Kadiča, Vinka Vasleta, Tina Mamiča, urednico portala Moja Dolenjska Vido Kocjan in še marsikoga iz omrežja X. Saj ne, da bi se nad to potezo kdo sekiral, a vseeno je svojo nenavadno početje “ministrica počela kar med interpelacijo.

In to je ministrica v slovenski vladi? Kaj takega nebi imeli niti v njeni rodni Makedoniji?

 

Povezane objave

V oddaji “Delovna akcija na POP TV” se ne pobrigajo niti za slovenski jezik?

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

2 komentarja

Dado 29. 03. 2024 - 5:01
Vsi ti, ki vas je blokirala, si to zaslužite. Ker ste toliko novinarji kolikor sem jaz astronavt, ki je poletel na Luno... In spet ne morete brez žalitev.. SDS klasika v vsem svojem sjaju...
Bojan Tomc 4. 04. 2024 - 2:15
Emilija Stojmenova Duh bi se po novih merilih Urške Klakočar Zupančič morala nujno naučiti slovenskega jezika. SSKJ - slovar slovenskega knjižnega jezika je zanjo nujen pripomoček. Potem se pa lahko pogovarjamo dalje...
Dodaj komentar