Levičarska nesramnost! Župana Leljaka na občinski seji občine Radenci, zmerjali z ustašem?

župan Radencev: Roman Leljak

To kar si dovolijo nekateri levičarski veljaki, ki so po miselnosti še vedno v letu 1945, v Radencih je resnično neverjetno. Zmerjanje župana Leljaka z ustašem, poglavnikom,  “gradonačelnikom” celo z Ante Pavelićem je resnično nedopustno.

Kaj vse imajo za povedati levičarji, kar se tiče sovražnega govora, le pred svojim pragom nočejo pomesti. In ravno oni so tisti, ki še posebej po Radencih netijo nemir in sovraštvo. Tako je zapisal župan Roman Leljak:

17.08.2023 je potekala 5. redna seja Občinskega sveta Občine Radenci. Seje so se udeležili tudi občani g. Domanjko Branko, g. Zamuda Milko, ga. Petek Ida, g. Šmelc Jože, g. Koren Matjaž in g. Branimir Domanjko. Gre za skupino občanov, ki se na družbenih omrežjih skriva pod raznimi skupinami in tajnimi izmišljenimi imeni. Skupina že dalj časa širi in spodbuja nacionalno nestrpnost, spodbuja k nasilju ter razpihuje nacionalno sovraštvo.

Navedeni občani v svojih objavah Župana naslavljajo z ustašem, poglavnikom, s čimer me enačijo z dr. Ante Pavelićem iz države NDH ter z gradonačelnikom in mi s tem jasno dajejo vedeti, da sem rojen v sosednji državi Hrvaški. V spletnih objavah na enak način kot zagovornike ustaša enačijo občinsko upravo in svetnike občinskega sveta. Občanka Irena Petek je v zadnji objavi celo posvarila svetnike, da se jim bo nekaj zgodilo, če bodo hodili po njeni ulici.

Na seji, ki je potekala 17.08.2023 so s spodbujanjem k nasilju, narodni neenakosti in drugimi oblikami nasilnega in verbalnega sovraštva nadaljevali.

V skladu s svojim pooblastili sem glede na zadnje dogodke javno objavo 5. redne seje začasno zadržal. Posnetek bo v naslednjih dneh posredovan na Vlado Republike Slovenije in na pristojno ministrstvo skupaj s kazensko ovadbo, ki jo bo podala Občina Radenci.

Posnetek z omenjene seje občine Radenci si trudimo priskrbeti tudi na našem portalu. Ko ga dobimo, vam ga bomo tudi posredovali.

Županu Leljaku, ki pa je včeraj praznoval rojstni dan, iskreno čestitamo. In upamo, da se take in podobne sovražnosti s strani skrajnih levičarjev nehajo, enkrat za vselej.

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več