Levičarska pamet! Boris Vasev je podal prijavo zaradi jaslic v avli RTV!

Jasli na RTV Slovenija

Eden od tistih, ki v Sloveniji “bogu kradejo čas” je tudi Boris Vasev. Uslužbenec RTV Slovenija sicer zaposlen na spletnem portalu MMC.

Za Vaseva bi lahko dejali, da je skrajnež, ki je na žalost še vedno na prostosti. Očitno pa si svoje flustracije rad zapolnjuje na tvitterju. Nekoč je fotografijo tedanjega premierja Janše s koso v roki primerjal s fotografijo srbskega vojnega zločinca Vojislava Šešlja v podobi mesarja s pripisom “najdi razliko”. “Pošalil” se je, da bi drogove za zastave uporabil za obešanje “izdajalcev bele rase”, Janši je podtikal zanikanje genocida v Srebrenici, branil teroristični Hamas, žalil in poniževal domoljube, se znašal nad režiserjem Mitjo Okornom, pozival k neizobešanju slovenskih zastav pred šolami in RTVS, dajal antisemitske izjave, žalil in poniževal sodelavce, javno zasramoval slovensko glasbo in še veliko drugega. Zato dvomimo, če je RTV Slovenija res prava ustanova zanj.

Sicer pa so tokrat Vaseva zmotile, ne boste verjeli, jaslice pod božično jelko v avli RTV Slovenija. Jasli so slovenska in evropska tradicija že stoletja in so tako ukoreninjene v prostor, da že presegajo izvirno konotacijo krščanstva, saj se z njimi kot tradicionalnim kulturnim simbolom identificirajo tudi ljudje, ki niso strogo verni ali pripadajo tudi kakšni drugi veri.

No do komunistično vzgojenega Makedonca, verjetno to sporočilo še ni prišlo, je pa podal prijavo o diskriinaciji na osnovi verskega prepričanja. Mogoče bi bilo za Vaseva dobro, če bi v avli RTV Slovenija stal kar Tito. Tako bi družbenopolitični delavci, vključno z Vasevom imeli svoje svetišče.

Le kako temu uslužbencu na RT V, ki se je ustavil v letu 1945 ne gre v glavo, da je zaposlen na javni televiziji in ne na kakšni privatni Kumrovški šoli?

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

2 komentarja

mona lisa 22. 12. 2022 - 4:39
Zakaj je ta čefurski škodljivec zaposlen še vedno na RTV ki jo mi plačujemo.
Bojan Pavelsek 22. 12. 2022 - 6:31
Če bi ostal v svoji vukojebini, se ne bi ukvarjal z jaslicami.
Dodaj komentar