Ljudmila Novak se boji Anžeta Logarja. “Če na naši listi, kandidira on, jaz ne bom!”

Ljudmila Novak, zajem slike

V NSi so končali evidentiranje kandidatov za prihajajoče evropske volitve. Med evidentiranimi kandidati je tudi zdajšnja evropska poslanka Ljudmila Novak, ki pa se boji Anžeta Logarja?

Anže Logar je seveda član Slovenske demokratske stranke, da ne bo pomote, a je Nova Slovenija, ki očitno nima nobenih svojih pametnih kandidatov, dala ponudbo tudi Logarjevi politični platformi, da se jim pridruži. Najlažje je v bistvu ukrasti kandidata druge stranke in mu ponuditi “nebesa”?

Med evidentiranimi kandidati so poleg Ljudmile Novak, tudi aktualna poslanca NSi Janez Cigler Kralj in Jernej Vrtovec ter predsednik stranke Matej Tonin. A je, kot piše Siol.net, Novakova dejala, da je na morebitni skupni listi z Logarjem ne bo. Očitno ni tako popularna, kot jo prikazujejo tuji mediji?

Ostajajo pa v NSi enotni, da bodo evropske volitve prihodnje leto, tudi v luči nepredvidljivih geopolitičnih razmer, ene od pomembnejših, zato kot ključno ocenjujejo, da se NSi nanje poda z najboljšimi mogočimi kandidati. Pa so našteta imena res najboljša? Presodite sami!

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

3 komentarji

Exlevak 5. 09. 2023 - 2:04
Kučan pravi,da so ti ljudje "žlahtna desnica",če je to res,pa bodo volilci presodili sami....
Minovak 5. 09. 2023 - 9:26
Sem slišal, da bi rada kandidirala na listi Levica, kamor ji je največja želja, ki jo tudi kaže. Ni dvakrat za reči, da ni res...
Pepe Vasjebe 5. 09. 2023 - 19:18
Hej ti Moravšaka Zloba, nič bat, mojega glasu ne dobiš ne glede na to na kateri listi si. Aja pa nobeden iz liste kjer boš ti napisana ne dobi mojega glasu! In vsak pošten in domoljuben Slovenec bi moral enako razmišljat in ravnat!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več